BANJOLE - DINAMO

UŽIVO Dinamo povećao prednost golom Kulenovića (0:2)

Koprivnica: NK Slaven Belupo i GNK Dinamo sastali se u 7. kolu Prve HNL
Sanjin Strukic/PIXSELL
25.09.2024. u 15:57
Dvoboj šesnastine finala Kupa Hrvatske iz Istre pratimo u tekstualnom prijenosu na portalu Večernjeg lista
BANJOLE
0-2
DINAMO
Kup Hrvatske - 1/16 finala, 16.30, Prematinka, Banjole
10'

Odlična dubinska lopta za Špikića na desnu stranu, koji u sredini, na pet metara, pronalazi Sandra Kulenovića koji sigurno pogađa. 

6'

Dinamo je poveo odmah na početku, strijelac je Dario Špikić. 

1'

Počela je utakmica. 

SASTAV DINAMA

Što se plavih tiče, na vratima će ovoga puta biti Danijel Zagorac, dok Nevistića nema ni na klupi. Ristovski će igrati na stoperu s Torrenteom, Ogiwara i Pierre-Gabriel su na bekovskim pozicijama, što je nominalno poprilično jak odabir. Korektor veznog reda je Pavić, a četvorka iza Sandra Kulenovića je Špikić i Hoxha na krilima, odnosno Stojković i Kačavenda u sredini. Na klupi je Petković, uz njega i Voedoba i Mbuku, ovoljetna pojačanja, ali i povratnik Moharrami.

SASTAVI

Banjole: Tepšić - Kamenički, Hoxha, Ćosić, Vujica - Dadić, Ivanošić - Hairlahović, Salihović, Antanasković - Miljanić

Dinamo: Zagorac - Pierre-Gabriel, Ristovski, Torrente, Ogiwara - Pavić - Špikić, Kačavenda, Stojković, Hoxha - Kulenović

POČETAK

Lijepi pozdrav, dragi čitatelji portala Večernjeg lista. Na početku smo tekstualnog prijenosa utakmice šesnaestine finala domaćeg nogometnog Kupa. Branitelj naslova i aktualni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo na početku ovosezonskog izdanja Kupa gostuje u Banjolama kod istoimenog četvrtoligaša. U jeku velikih turbulencija u Maksimiru očekuje se lagana pobjeda protiv domaćina koji spremni dočekuju možda i najveću utakmicu u povijesti kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije