Njemačka - Nizozemska

Van Bommel: Prijateljska? Utakmica s Nijemcima ne može biti prijateljska

'Netherlands\' midfielder Mark van Bommel (R) and Netherlands\' striker Dirk Kuyt take part in an official training session at Soccer City stadium in Soweto, suburban Johannesburg, on July 10, 2010 a
'GABRIEL BOUYS'
14.11.2011.
u 14:23

– Prijateljski susreti više ne postoje. Posebice ne kad igrate s Nijemcima – istaknuo je nogometaš Milana.

Veznjak nizozemske reprezentacije Mark van Bommel na zanimljiv je način komentirao sutrašnju prijateljsku utakmicu s Njemačkom u Hamburgu.

– Prijateljski susreti više ne postoje. Posebice ne kad igrate s Nijemcima. Ovo je izuzetna utakmica s puno emocija i radujem joj se – istaknuo je nogometaš Milana.

Izbornik Njemačke Joachim Löw objavio je pak da protiv Nizozemaca neće koristiti sustav s tri igrača u zadnjoj liniji, s kojim je eksperimentirao u prijateljskoj utakmici s Ukrajinom (3:3) prošli tjedan.

– Ne napuštam sustav zato što smo primili tri gola. To nema veze sa sustavom. Vraćam se na 4-4-2 jer je to naš glavni sustav igre, a model s tri braniča i dalje ćemo uigravati jer želimo na Euru imati više mogućnosti i biti nepredvidljiviji protivnicima – istaknuo je Löw.

Komentara 2

PE
penicilin
16:18 14.11.2011.

u svakoj nogometnoj utakmici sa Njemačkom vrijedi Linekerov “zakon“ koji ide po prilici ovako : “nogomet je igra koju igra po 11 igrača sa svake stranem igra se 2x45 min i uvjek pobjeđuju Njemci“ jima je svaka utakmica kao finalele SP u nogometu i nema kalkuliranja, izgubili ili igrali nerješeno oni uvjek igraju sa 100%, velika zemlja, veliki rezultati i mentalitet koji garantira uspjeh

DR
dragogera
16:26 14.11.2011.

penicilin zaboravio si napisati jos i da antitalenti uvijek vise rade od talenata,jer znaju da samo radom mogu uspjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije