BOXING DAY

Van Gaal na klupi ostavio Rooneyja jer nije dovoljno efikasan

Wayne Rooney
26.12.2015.
u 13:29

Van Gaal se na taj potez odlučio nakon što je Rooney ove sezone zabio samo dva gola, te mu za pogodak treba 570 minuta!

Bogat blagdanski program u Premier ligi nastavlja se na Štefanje, kod njih zvan Boxing Day. Prvu utakmicu od 13.45 igraju Stoke City i Manchester United.

U sastavu Uniteda nema Waynea Rooneya, koji je na klupi, dok igra Ander Herrera. Van Gaal se na taj potez odlučio nakon što je Rooney ove sezone zabio samo dva gola, te mu za pogodak treba 570 minuta!

I to je dio razloga što United ima svega 1,29 golova po utakmici ove sezone, što je najgore od 1989./90., kada su zabijali 1,21 gol.

>> Wayne Rooney tvrdi da trener ima podršku igrača Uniteda

Komentara 1

DH
dalibor.hren
11:46 27.12.2015.

Super potez! Rezultat je odmah vidljiv!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije