ATP Auckland

Kanađanin zaustavio Karlovića već u prvom kolu

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.01.2016.
u 08:44

49. igrača svijeta slavio je protiv diva sa Šalate sa 7:6, 7:5.

Kanađanin Vasek Pospisil savladao je hrvatskog tenisača Ivu Karlovića u 1. kolu turnira u Aucklandu sa 7:6 (4), 7:5.

Meč je trajao sat i 32 minute. Prvi set odlučen je u tie-breaku kojeg je bolje počeo Karlo. Poveo je 3:2 na servisu 49. igrača svijeta, ali mu je potom odmah Pospisil uzvratio. A onda je kod vodstva 5:4 Kanađanin još dvaput osvojio poene na servisu diva sa Šalate i okončao prvi set.

Karlovićevi problemi nastavljeni su i u drugom setu. Pospisil kod 3:3 nije iskoristio dvije break lopte, a pri rezultatu 5:5 oduzeo je servis 23. igraču svijeta bez izgubljenog poena. Nakon toga bio je siguran na svom servisu te je osvojio meč.

Kanađaninu će suparnik u sljedećem kolu biti Amerikanac Jack Sock (26. na ATP listi).

>>Wawrinka: Ćorić je odličan, uvijek nađe način kako se vratiti

Komentara 1

PE
peugeot
23:30 11.01.2016.

Jeste "Kanadjanin" kao i Milos Raonic iz Titograda iliti Podgorice. Ovaj Pospisil je Ceho...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije