KREĆEMO!

Vatrena groznica: U samo četiri sata rasprodane sve ulaznice za osminu finala!

GNK Dinamo - HNK Hajduk Split
Sanjin Strukic/PIXSELL
24.06.2021.
u 16:42

U petak 25. lipnja započet će slobodna prodaja ulaznica za neutralne sektore putem Uefinog portala za ulaznice, ako ostane neiskorištenih ulaznica iz drugih kvota koje Uefa ima na raspolaganju

Unutar samo četiri sata nakon početka prodaje ulaznica za utakmicu Hrvatska - Španjolska u osmini finala Europskog prvenstva 2020., hrvatski navijači kupili su sve raspoložive ulaznice za hrvatski sektor na stadionu Parken. Iako je u Hrvatskoj pakleno vruće posljednjih dana i temperature se penju na vrtoglavih 40 stupnjeva Celzijevih, čini se da niti u Kopenhagenu neće biti ništa hladnije kada krenu dolaziti tisuće vatrenih navijača. 

Prodaja ulaznica za hrvatski sektor počela je u 11:00 sati putem Uefinog portala za ulaznice, a ulaznice su se mogle kupiti uz pomoć pristupnih kodova. Oko 15:00 sati rasprodane su sve raspoložive utakmice za hrvatski sektor koji će tako biti do kraja popunjen na utakmici osmine finala EURA 2020 protiv Španjolske, koja će biti odigrana 28. lipnja s početkom u 18:00 sati u Kopenhagenu, javili su iz HNS-a pa dodali:

U petak 25. lipnja započet će slobodna prodaja ulaznica za neutralne sektore putem Uefinog portala za ulaznice, ako ostane neiskorištenih ulaznica iz drugih kvota koje Uefa ima na raspolaganju.

Iz HNS-a upozoravaju da navijači prate stanje s koronavirusom u Danskoj te mjere koje su kod njih na snazi kako bi imali što manje problema s odlaskom na utakmice i bodrenjem naših nogometaša.  Pravila o ulasku na stadion Parken u Kopenhagenu mogu se pronaći na službenim stranicama Uefe.

POGLEDAJTE VIDEO: Romeo Jozak o pobjedi Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 8

PP
Preodgojen_Povratnik
18:55 24.06.2021.

Trebala bi ipak po povratku karantena dva tjedna i tri testa da zastitimo stanovnistvo i turiste od smrtonosne korone i njezinih delta i gama varijanata.

LI
lipa75
23:24 24.06.2021.

Dvije utakmice ću još nekako izdržati doma u naslonjaču, a onda pravac London.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:35 24.06.2021.

pa što je toj raji? Ne bih išao i na to trošio svoje pare, čak i da moj tata igra centarfora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije