podjela premija

Vatreni i HNS zaradili skoro 200 milijuna kuna! Pogledajte koliko će dobiti Dinamo, Hajduk i ostali

KATAR 2022 - Dodjela medalja reprezentativcima koji su osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu
Goran Stanzl/PIXSELL
19.12.2022.
u 22:14

Brončana medalja sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru donosi zaradu i klubovima HNL-a. Fifa i ove godine plaća naknadu klubovima čiji se igrači nalaze u službenom zapisniku Svjetskog prvenstva. Još po ugovoru s Europskom klupskom asocijacijom (ECA) iz 2015. godine, vrijednost isplate iznosi 209 milijuna dolara. Klubovi za svakog igrača dobiju po 10.000 dolara za jedan dan proveden na SP-u što je povećanje od 18 posto u odnosu na to koliko se dobivalo prije četiri godine u Rusiji. K tome, povećao se broj igrača u svakoj reprezentaciji (26), a plaćanje je počelo 14. studenoga...

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:15 21.12.2022.

Vatreni i HNS zaradili skoro 200 milijuna kuna ali nisu postali ono najvece i najlepse Svjetski prvaci u nogometu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije