izračunao ugledni profesor

Vatreni moraju osvojiti skupinu! Daliću i Hrvatskoj otvoren je put do novog finala

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Miroslav Lelas/PIXSELL
11.11.2022.
u 10:33

Hrvatska turnir otvara utakmicom protiv Maroka, 23. studenog, dok će se protiv Belgije, ako sve bude po planu, boriti za prvo mjesto.

Još samo devet dana ostalo je do početka svjetske nogometne smotre u dalekom Kataru, izabranici Zlatka Dalića će braniti srebru iz Rusije 2018. godine. 

Ugledni profesor sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta, Tomislav Globan, prema svojoj projekciji tvrdi da će Hrvatska imati jako velike šanse da izbori završnicu Svjetskog prvenstva, ukoliko osvoji skupinu s Belgijom, Marokom i Kanadom. 

Profesor sportske ekonomije i nogometni konzultant tvrdi da prvo mjesto u skupini povećava šanse za osvajanje turnira i to za 50 posto, za 100 posto povećava šanse za plasman u polufinale te bitno povećava šanse za ulazak u četvrtfinale.

 

 

Inače, kockasti se križaju sa skupinom E u kojoj igraju Njemačka, Španjolska, Japan i Kostarika. 

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Komentara 1

KA
kažemja
11:23 11.11.2022.

Polako ,spustite loptu na zemlju.Ne treba staviti takav pritisak na ekipu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije