ODGODIO TRANSFER

Vatreni se spremao potpisati za velikana, a onda je doživio veliku dramu u obiteljskom domu

(SP)GERMANY-LEIPZIG-FOOTBALL-EURO 2024-CROATIA VS ITALY
Foto: Xiao Yijiu/XINHUA
1/8
20.08.2024.
u 18:28

Popularni Slavonac ostat će upamćen kao jedan od najuspješnijih hrvatskih reprezentativaca u povijesti.

Donedavni hrvatski reprezentativac Domagoj Vida 2022. godine morao je odgoditi potpis za novi klub jer je opljačkan u Hrvatskoj, javili su tada grčki mediji. Legendani branič vatrenih trebao je biti predstavljen u dresu grčkog giganta AEK-a, ali je zbog ružnog događaja to odgođeno. Vida je trebao stići iz Hrvatske u glavni grad Atenu, ali su mu lopovi provalili u kuću i opljačkali ga. Stigla je i policija na mjesto događaja, te Vida nije smio napuštati državu dok se ne završi službeni protokol. 

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

(SP)GERMANY-LEIPZIG-FOOTBALL-EURO 2024-CROATIA VS ITALY
1/19

Putovanje je tada odgodio na 24 sata, tijekom petka je sletio u Atenu, a onda je otišao na liječnički pregled i potpisao ugovor s AEK-om u čijem je dresu osvojio naslov prvaka Grčke. U karijeri je još nastupao za Osijek, kijevski i zagrebački Dinamo, Bayer iz Leverkusena te turski Bešiktaš.

VEZANI ČLANCI:

U dresu hrvatske reprezentacije odradio je 105 utakmica uz četiri pogotka, a osvojio je svjetsku broncu i srebru, odnosno srebrnu medalju u Ligi nacija. Popularni Slavonac ostat će upamćen kao jedan od najuspješnijih hrvatskih reprezentativaca u povijesti. 

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
17:07 21.08.2024.

Od kada je AEK nogometni velikan? Karlovac je veci klub...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije