Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

Veliki spektakl u Prelogu, bira se nova najljepša sportašica Hrvatske

storyeditor/2022-07-06/Foto22-0704-061.jpg
Foto: Direkcija izbora
1/9
07.07.2022.
u 18:04

Finalistice će se žiriju predstaviti u tri izlaza - sportska odjeća Body feeling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsada Jureše, te večernje haljine G BLUE.

Večeras s početkom u 20 sati, uz LiveStreaming na Večernji.hr, počinje finalni izbor Miss sporta Hrvatske. Izbor se održava u hotelu Panorama, u gradu Prelogu.

Finalistice će se žiriju predstaviti u tri izlaza - sportska odjeća Body feeling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsada Jureše, te večernje haljine G BLUE.

Naravno, tu je i talent show, nešto po čemu se ovaj izbor ljepote razlikuju od drugih izbora, u kojem će djevojke predstaviti u 45 sekundi sport iz kojeg dolaze. 

Netko će pomisliti kako je to lagano, ali nije jer svaka sportašica sama mora osmisliti muziku i koreografiju, a za neke sportove teško je to osmisliti. Primjerice za preponsko jahanje. Ali, Ivana Matijašević, članica kluba Batida iz Zagreba, došla je na originalnu ideju.

Ona će za potrebe talent-showa koristiti pravog ponija s kojim će napraviti nekoliko krugova po središnjoj pozornici.

Dan prije izbora sportašice su bile gošće kluba motornih zmajeva Roda. Nažalost, od vožnje nije bilo ništa zbog jakog vjetra koji je puhao pa je odrađeno samo fotografiranje s letjelicama.

U žiriju koji će birati najljepšu sportašicu bit će gimnastičar Filip Ude, srebrni s Olimpijskih igara u Pekingu.

Probe koreografija i talent showa znale su potrajati duboko u noć, ali sve sportašice, njih 17, spremne su za večerašnji spektakl. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije