Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U GRUZIJI

Velika tragedija šokirala svijet sporta. Svjetski prvak (27) pronađen je mrtav u svom stanu

Zagreb: EP u hrvanju, meč za broncu, RudikMkrtchyan - Nugzari Tsurtsumia
Igor Soban/PIXSELL
04.07.2024.
u 14:15

Nugzari Tsurtsumia, svjetski prvak u hrvanju rimsko-grčkim stilom iz 2019., pronađen je mrtav u svom stanu. Uzrok smrti Gruzijca zasad nije poznat.

Samo dan nakon što je pronađeno tijelo južnoafričkog atletičara Jacquesa Freitaga (27), sport je ostao bez još jednog svjetskog prvaka. Nugzari Tsurtsumia, svjetski prvak u hrvanju rimsko-grčkim stilom iz 2019., pronađen je mrtav u svom stanu u gradu Khobi, potvrdio je gruzijski hrvački savez. Uzrok smrti Gruzijca zasad nije poznat. Također, još uvijek nije sasvim jasno sumnjaju li nadležni organi na kazneno djelo ili je Tsurtsumia preminuo prirodnom smrću.

VEZANI ČLANCI:

 

Međunarodnu karijeru započeo je desetim mjestom na kadetskom svjetskom prvenstvu 2013. godine, a kasnije je osvajao srebrne i brončane medalje na juniorskoj razini, pokazujući potencijal za buduće uspjehe. Koji su i stigli... 2018. godine osvojio je broncu na SP-u i zlato na U23 turniru u razmaku od mjesec dana. Vrhunac karijere imao je 2019. kada je osvojio svjetsko zlato u seniorskoj konkurenciji.

 

Kasnije je u svoju kolekciju dodao još jednu svjetsku broncu (2021.) te dva svjetska srebra (2022., 2023.), a svoje posljednje natjecanje odradio je ovog lipnja u Poljskoj...

Komentara 1

NE
Neretva93
14:45 04.07.2024.

RiP,a prirodnom smrti nemere umrit sa 27 godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije