Četvrtfinale Eurolige

Veliki košarkaški okršaj u Beogradu: Gdje gledati Partizan - Real Madrid

Beograd: Hezonja zabio 17 poena što nije bilo dovoljno za pobjedu svog kluba
Foto: Dusan Milenkovic/ATA Iamges/PIXSELL
1/4
02.05.2023.
u 15:18

Utakmica Partizana i Real Madrida počinje u 20:30, a napetost traje još od incidenta koji je izbio na prošlotjednom ogledu u Madridu. Nakon kazni po 50 tisuća eura i suspenzija po dva igrača sa svake strane oba kluba nastoje izboriti prolazak. Partizan je nadomak cilja, a Real nastoji izboriti i četvrti meč

U meču četvrtine finala Eurolige koji bi mogao biti rasplet dramatičnog okršaja između Partizana i Real Madrida, beogradski klub će ugostiti rivale i osigurati plasman u Final Four. Real će pak pobjedom pokušati izboriti još jednu beogradsku utakmicu. Popularnost ogleda raste od kad su se prošlog tjedna u Madridu igrači potukli. 

Nakon prekršaja Sergija Llulla odlučili su se fizički obračunati. Guerschon Yabusele zakucao je u pod Dantea Exuma. Obije momčadi dobile su novčane kazne po 50 tisuća eura i više igrača je suspendirano.

Yabusele, centar Reala, ne smije sudjelovati na pet utakmica, a Gabriel Deck na jednoj. Kapetan Partizana Punter dobio je dvije utakmice suspenzije, a Mathias Lessort jednu.

Navijači Partizana, zvani Grobari, nisu progledali kroz prste Realu. Mjere osiguranja nikad nisu bile veće, a od zračne luke do hotela prevezeni su autobusom. Dočekali su ih i putem pratili transparenti sa šokantnim porukama poput "Musa(vi), i vas ćemo je**ti", te "Real nije ništa drugo osim imena".

Igračima je osigurana policijska pratnja, a na utakmici će osiguranje biti dodatno pojačano. Španjolski mediji pišu o "Beogradskom paklu" i situaciju opisuju kao "opsadno stanje" s igračima u "bunkerima".

Derbi počinje u 20:30, a možete je gledati na kanalu Sportkluba.

VIDEO: Neobičan prizor jata kitova snimljen u blizini otoka Visa

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
17:40 02.05.2023.

Ma izuzetno važno za civilizaciju gdje gledati.... Pa budu valjda i ovi u v... direktno prenosili? Uz komentare na njihovom jeziku i pismu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije