OGLASIO SE PREDSJEDNIK

Velimir Zajec komentirao otkaz Jakiroviću: Najvažnije je da ostanemo ljudi

Rijeka: Slavlje Dinama nakon pobjede i osvajanja dvostruke krune
Foto: Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
19.09.2024.
u 11:21

"Najvažnije je u ovakvim situacijama da ostanemo ljudi te da interes Dinama stavimo na prvo mjesto. Na svima nama je sada da donesemo kvalitetnu odluku o novom treneru u ovom nezgodnom trenutku po Dinamo i da se vratimo na pobjedničke staze", kazao je predsjednik Velimir Zajec

Dinamo je obavijestio javnost kako je dogovoren sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim trenerom plavih, Sergejom Jakirovićem. Sergej Jakirović u trenersku ulogu Dinama uskočio je u delikatnom trenutku, neposredno nakon turbulentnih dvoboja protiv grčkog AEK-a u 3. pretkolu Lige prvaka kad je smijenjen glavni trener Igor Bišćan. Sergej Jakirović iznio je najveći dio prošle natjecateljske godine ovjenčane dvostrukom krunom s čak 11 uzastopnih pobjeda.

Momčad je u toj sezoni vodio u 51 službenoj utakmici i ostavio je na vrhu s osam bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja Rijeku i dvoznamenkastom razlikom u odnosu na ostale konkurente. Jakirović je u ovih godinu i 29 dana na plavoj klupi vodio točno 60 utakmica upisavši 41 pobjedu, devet remija i 10 poraza. Štoviše, povezao je pola godine bez poraza u službenom dvoboju, od 14. ožujka i izgubljene utakmice protiv PAOK-a u Solunu sve do ovoga petka 13. i gubitka bodova protiv Hajduka. U tom je intervalu spojio 21 službenu utakmicu bez poraza. Mandat je zaključio s osvojenim naslovom prvaka, pokalom pobjednika Kupa, plasmanom u osminu finala Konferencijske lige i ulaskom u Ligu prvaka.

"Sergeju Jakiroviću od srca zahvaljujemo na svemu što je dao za naš klub i želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", poručio je Dinamo.

“Prije svega želim Sergeju Jakiroviću zahvaliti na svim rezultatima koje je postigao. Imali smo ugodnu suradnju, na mene je ostavio dojam kvalitetne osobe i želim mu puno sreće u daljnjoj karijeri. Najvažnije je u ovakvim situacijama da ostanemo ljudi te da interes Dinama stavimo na prvo mjesto. Na svima nama je sada da donesemo kvalitetnu odluku o novom treneru u ovom nezgodnom trenutku po Dinamo i da se vratimo na pobjedničke staze”, kazao je predsjednik Velimir Zajec.

 
 
 

Komentara 10

BI
billynik
12:03 19.09.2024.

Dinamo treba početi dovoditi ozbiljne trenere koliko god to košta jer dovoditi likove poput Jakirevića, Bišćana i sl. da se uče i stječu reference najmanje koristi Dinamu. Puno je važnija ulaoga starijih igrača koje se sada pljuje prvenstveno Petkovića, Mišićaća , Ristovskog .... nego Jakirevića.

BA
Blokirani admin
12:25 19.09.2024.

Tomasevic je naredio , treba dovesti , Mitra Mrkelu , Piksija ili nekog kao Đalovic da ima iskustvo igranja na Marakani , ako ni jedan of njih nije dovoljno lud onda moze i Pancev ili Šabanadzovic , samo da dolazi iz Beograda i voli zvezdu

DA
daali
11:40 19.09.2024.

Sada će Vincent Kompany shvatiti da u sportu postojii fair-play! Samo zato što je htio poniziti slabijeg protivnika napravio je to da mu je kolega dobio otkaz! Sjetit će se toga kada i on dobije otkaz jednog dana, jer takva je sudbina trenera i zato se ovo što je Kompany napravo ne radi! Kada imaš 3 boda i kada imaš 5 golova prednosti staje se na loptu iz poštovanja prema protivniku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije