STIGLO PRIZNANJE

Veron: Dok sam igrao u Europi, osjećao sam se kao pravi Ciganin

Juan Sebastian Veron
AFP
27.06.2010.
u 22:37

– Dok sam igrao u Europi, osjećao sam se kao pravi Ciganin - kazao je argentinski nogometni nomad.

Veron nastavlja:

- Samo sam mijenjao klubove, a nigdje nisam pronašao mir. Nitko me nije razumio, nisam razumio ja njih, te sam se odlučio vratiti u Argentinu – rekao je argentinski reprezentativac Juan Sebastian Veron (35), danas član argentinskog Estudiantesa.

Veron je u Europi od 1996. do 2006., i to u Sampdoriji. Parmi, Laziju (najbolji dio eurokarijere), Manchester Unitedu, Chelseaju te u Interu.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
milton
17:57 28.06.2010.

Zar cigani nisu ljudi. Pogledaj se čovjeće, a i nisi neka marka a igrao si većionom i za cigane Talijane, pa nije ni čudo.

JU
juma
00:05 28.06.2010.

E pa ne znam ni sam? Gledam te i ne mogu se nacuditi zasto si se tako osjecao?

OB
-obrisani-
05:53 28.06.2010.

Sportski nema sta!A s druge strane po europi je ubirao milione samo eto to je zaboravio reci...i to ni manje ni vise nego deset godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije