PET MJESECI KASNIJE...

Veznjak Reala: Da sam igrao još 20 minuta, više ne bih mogao igrati nogomet

Foto: Instagram
1/3
25.05.2022.
u 22:30

No po povratku u Madrid ispostavilo se da je došlo do frakture. Liječnici su mi rekli da, da sam igrao još 20 minuta, više ne bih mogao igrati nogomet - izjavio je Ceballos za Marcu

Veznjak Real Madrida Dani Ceballos (25) ugovor s Real Madridom ima do ljeta 2023., a jednan od najvećih talenata španjolskog nogometa,  ove sezone skupio tek 17 nastupa za kraljevski klub. Naime, pet mjeseci nije igrao zbog stravične ozljede nakon nastupa u finalu Olimpijskih igara.

- Bilo je to najgorih pet mjeseci u mojem životu. Zglob mi nije reagirao. Pokušao sam igrati finalnu utakmicu, s time da su mi liječnici rekli da imam ozljedu zbog koje ću propustiti dva-tri tjedna. No po povratku u Madrid ispostavilo se da je došlo do frakture. Liječnici su mi rekli da, da sam igrao još 20 minuta, više ne bih mogao igrati nogomet - izjavio je Ceballos za Marcu i dodao:

- Trener Carlo Ancelotti je vidio kako radim na treningu. Vjerujem da je rekao kako sam trebao više igrati. Prvi dolazim i zadnji odlazim s treninga. Navijači znaju da sam sposoban igrati za Real - rekao je Ceballos.

Foto: Instagram

>> Doček Alena Babića:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije