MAMIĆ OBAVIO POSAO U LEVERKUSENU

Vida već plavi, stiže na Roglu

Domagoj Vida
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
16.06.2011.
u 10:23

Vidinim dolaskom Dinamo je zaokružio momčad za kvalifikacije za Ligu prvaka, najjaču unazad četiri godine.

Mamić je u Maksimiru nazočio svečanom otvorenju novouređenih nogometnih terena s umjetnom travom koji se nalaze u sklopu stadiona. Nakon što je okupljenima poručio da odlazi u Leverkusen po Domagoja Vidu, odmah je sjeo u automobil i odjurio u zrakoplovnu luku.

– Idem u Leverkusen! Ako Bog da, vraćam se s Vidom!

Da Bog već nije dao, Mamić ga ne bi zazivao. Domagoj Vida (22) sve se dogovorio s Dinamom, a formalnosti su obavljene jučer poslijepodne kada je potpisao ugovor s modrima. Službeno predstavljanje je u petak 10 sati.

– Mome sinu najvažnije je da počne igrati – kazao nam je Domagojev otac Rudika Vida, nekada centarfor Belišća i Osijeka.

– On je uvijek bio dinamovac, a sada je željan igre i dokazivanja. Da, veselim se Domagojevu dolasku u Zagreb, jer je bliže kući. Na žalost, u Njemačkoj se nije izborio za poziciju. Možda i zato što je igrao na mjestu desnoga braniča, a on je ipak stoper.

Vidinim dolaskom Dinamo je zaokružio momčad za kvalifikacije za Ligu prvaka, najjaču unazad četiri godine, još od kada je u klubu bio Luka Modrić.

Evo sastava: Kelava - Vrsaljko, Vida, Tonel, Cufré - Badelj, Leko - Tomečak, Sammir, Rukavina - Beqiraj.

U njemu samo Kelava, Sammir i Rukavina do sada nisu imali dodira s reprezentacijom, a u pričuvi su Barbarić, Ibañez, Chago, Morales, Ademi, Kramarić, te Krstanović, kojega iz nepoznatoga razloga još nema na popisu napadača na Dinamovoj službenoj stranici.

Komentara 18

DO
DonkeyHot
12:09 16.06.2011.

Tunjiću, a gdje si ti uspio?

NI
nindža
12:45 16.06.2011.

spahić i šimunić su pojačanja, vida je prinova. a ne zaboravimo kako je, dok se pregovaralo s osijekom, izjavio kako ne misli dolaziti u dinamo. široko mu polje.

Avatar cluesblues
cluesblues
11:58 16.06.2011.

na stranu kvaliteta vide, ali on nije klasicni stoper (makar to moze igrat), a dinamu treba vrhunski stoper

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije