OD KARTONA SU, ALI DRŽE

VIDEO Antiseks kreveti su hit Olimpijskih igara. Sportaši ih već testiraju, evo kakvi su rezultati

Foto: Screenshot: X.com
1/2
23.07.2024.
u 10:46

Snimaju se videa s kartonskih kreveta pa su se tako dvije australske tenisačice, poznati skakač u vodu i mnogi drugi odlučili na provjeravanje njihove kvalitete

Ovoga petka svečano će biti otvorene Olimpijske igre u Parizu. Počinju događanja na borilištima već u srijedu, u akciju će nogometaši, nogometašice, ragbijaši, ragbijašice i rukometašice, a ceremonija svečanog otvaranja bit će u petak u 20 sati. Već u subotu rano ujutro u akciju će čak 12 sportaša u kvalifikacijama.

Mnoge zanimljivosti stižu ovih dana iz francuske prijestolnice. Jedna od najvećih svakako su kartonski, takozvani "antiseks" kreveti. U olimpijskom selu sportaši se zabavljaju snimanjem videa kako testiraju te krevete na kojima se spavalo i u Tokiju 2021. godine. Zovu ih antiseks krevetima jer podnose nešto manju nosivost. Francuzi su osigurali preko 300 tisuća prezervativa za vrijeme trajanja olimpijskih igara. 

Snimaju se videa s kartonskih kreveta pa su se tako dvije australske tenisačice, Daria Saville i Ellen Perez odlučile na "provjeravanje" čvrstoće kreveta. Skakale su po njemu, vježbale voleje, a kreveti su - prošli test. Inače, Japanci su osmislili antiseks krevete za vrijeme pandemije koronavirusa kako bi suzbile bliskost među sportašima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Saville (@daria_sav)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evy Leibfarth (@evykayak)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Daley (@tomdaley)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Reinoso (@sofireinoso)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije