Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO NA SNIMKU

VIDEO Bivša zvijezda Italije pijana pada po ulici. Nekadašnji as sve dublje tone

Balotelli
screenshot X
01.07.2024.
u 20:30

Mario Balotelli će u kolovozu ove godine napuniti 34. Smatrali su ga jednim od najvećih talenata u Italiji, ali i šire, no njegov manjak discipline često se navodi kao razlog zbog kojega nikada nije dosegao puni potencijal

Bivši reprezentativac Italije Mario Balotelli (33) snimljen je prije nekoliko dana u Udinama na sjeveroistoku države pada po pješačkom prijelazu u društvu prijatelja. Prema pisanju talijanskih medija, bivša zvijezda Manchester Cityja, Intera i Liverpoola bio je pitaj. U opisu snimke stoji: "Balotelli se provodi bolje od tebe."

Na snimku je reagirao sam napadač. "Vidio sam video na kojem padam na pod. Šalili smo se, bila je to 'zezancija'. Ne vidim problem u tome što sam izašao s prijateljima i zabavljao se. Nikome nismo naudili. Ne znam zašto me osuđujete. Nisu prikazane fotografije i videi koje sam snimio s obožavateljima te večeri. Bio sam otvoren prema svima. Nakon što je Italija odigrala onakvu utakmicu, vijest je da sam ja bio pijan... Dajte, razgovarajmo o bitnijim stvarima", objavio je na Instagramu. 

GALERIJA Pogledajte najljepše navijačice na Euru. Nogometaši Europe imaju sjajnu podršku

Balotelli
1/35

Talijanski nogometaš će u kolovozu ove godine napuniti 34. Smatrali su ga jednim od najvećih talenata u Italiji, ali i šire, no njegov manjak discipline često se navodi kao razlog zbog kojega nikada nije dosegao puni potencijal. Doista, svoj nogometni put učinio je vrlo trnovitim, a trenutačno nema klub.

Stasao je omladinskom pogonu Lumezzanea, trećeligaša iz mjesta blizu Brescije u Lombardiji. Nakon toga otišao je u mladu momčad Intera, a zaigrao je i za seniore. Prvi inozemni angažman bio je u Manchester Cityju iz kojeg se poslije tri godine vratio u Italiju, ovoga puta u Milan. Uz spomenuti Liverpool zaigrao je i za Nicu te Marseille. Zatim se vratio u Italiju i igrao za Bresciju i Monzu. Posljednja su mu dva kluba bili švicarski Scion i turski Adana Demirspor. Ugovor s turskim klubom istekao mu je 1. srpnja 2024. godine.

VIDEO Golema rupa progutala nogometno igralište: 'Izgleda kao da je eksplodirala bomba'

Komentara 2

MI
mikimouse12
21:58 01.07.2024.

Talijanski Prosinecki

PA
Pametanumoruludih
00:12 02.07.2024.

Neka radi sto ga volja... sam placa svoja pica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije