GOSPODSKI POTEZ

VIDEO Bosanski i poljski novinar snimali Modrića: 'Ova gesta svjedoči o Lukinu poštovanju i ljubavi'

Screenshot X
09.09.2024.
u 10:15

Novinar poljske televizije slijedio je Modrića koji je ispred stadiona, prije ulaska u autobus vatrenih, došao k navijačima u invalidskim kolicima te im dao autograme i fotografirao se s njima.

Na sinoćnjoj utakmici Luka Modrić je još jednom pokazao svoju ljudsku veličinu. Novinar BiH portala SportSport sinoć je na Opus Areni snimio scenu koja najbolje dočarava odnos Luke Modrića, navijača i obožavatelja. Isto je napravio i poljski novinar koji je ostao oduševljen zvijezdom vatrenih i madridskog Reala.

"Prije nego što je ušao u mix-zonu za davanje izjava, Modrić je samoinicijativno pomaknuo zaštitare koji su blokirali put navijačima. Ovaj neočekivan i srdačan čin omogućio je obožavateljima da se približe svojem heroju, iskoriste priliku za fotografiranje i uživaju na trenutak s jednim od najvoljenijih igrača hrvatskog nogometa. Ova gesta svjedoči o dubokom poštovanju i ljubavi koje Modrić osjeća prema svojim navijačima", napisao je novinar SportSport.ba. 

VEZANI ČLANCI:

Novinar poljske televizije slijedio je Modrića ispred stadiona, gdje je prije ulaska u autobus vatrenih došao k navijačima u invalidskim kolicima te im dao autograme i fotografirao se s njima. "Autogram za svakoga. Fotografija? Nema problema. Luka Modrić pokazuje masterclass ne samo na terenu", napisao je i objavio video. 

 

 

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije