BORBA ZA LIGU PRVAKA

VIDEO Dinamovci otputovali u Moldaviju, Krznar poručio: Moramo biti izuzetno ponizni

Dinamo se uputio u Moldaviju gdje protiv Sheriffa igra prvu utakmicu doigravanja za Ligu prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
16.08.2021.
u 10:50

- Primijetili smo da je teren izuzetno klizav i nestabilan, a Zoran Zekić me prvo na to upozorio. To ćemo sve pokušati apsolvirati kroz zadnji trening i mislim da s tim ne bi trebalo biti problema.

Nogometaši Dinama otputovali su jutros u Moldaviju gdje ih sutra čeka prva utakmica sa Sheriffom u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Medijima se uoči puta obratio trener Damir Krznar.

- Nema Lauritsena, Kastratija i Ademija, ali koga nema bez njega moramo i možemo. Vjerujemo da će 23 igrača odgovoriti svakom zahtjevu i omogućiti nam miran i sretan povratak iz Moldavije. Svjesni smo svoje kvalitete, ali znamo da moramo biti mudri, pametni i strpljivi te prije svega izuzetno ponizni otići na taj put i taj zadnji korak odraditi vrlo studiozno - rekao je Krznar te dodao:

- Bitno je biti strpljiv, s puno posjeda. Kad sakrijete loptu takvoj momčadi, oni postanu nestrpljivi i krene neorganizirani napad, a mi trebamo iskoristiti međuprostor koji se tad otvori. Naravno, to je plan, ali trebat će puno pameti, strpljenja i znanja da to realiziramo. Primijetili smo da je teren izuzetno klizav i nestabilan, a Zoran Zekić me prvo na to upozorio. To ćemo sve pokušati apsolvirati kroz zadnji trening i mislim da s tim ne bi trebalo biti problema.

Utakmica Sheriffa i Dinama na rasporedu je sutra u 21 sat.


 

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
15:41 16.08.2021.

Danas je Dinamo, u svakon segmentu vrhunski organizirani klub, vođen vizijom, sa velikim rezultatima iza sebe, došao do ovog nivoa, da u play offu za ulazak u LP možemo igrati sa klubovima realno za klasu slabijim od nas, no to nas ne amnestira od dobre igre, angažmana i borbe, te prilagodbe na njihov očajan travnjak, kojeg drže takvim, jer time tehnički superiornijim ekipama ne dozvoljavaju razvijanje igre, nego ulazak u njihov sustav preskakanja igre, ali ničim u sumnju ne treba dovoditi naš prolazak, i opet će to biti sjajna jesen, pa proljeće za naš klub i naš nogomet, siguran sam...no bez kalkulacije o prodaji Majera, jer to ruši sve, prevažan kotačić, jer Dinamo mora ići velikim koracima naprijed, i nadokanditi zaostatke, a da bi se do kraja izgradio kao veliki klub...da bi se to ostvarilo, mora se pod jučer, krenuti u izgradnju nogometne arene i kampa, i rezultati to moraju popratiti...dakle, sada smo u situaciji, gore ili dolje...na upravi, stožeru i dečkima, je da nas odvedu prema gore, prema novim uspjesima, te dinamovoj areni...ale ale dinamo ale...

ZO
zoranos
12:30 16.08.2021.

Dinamo je prevara! Jedna ekipa izbori LP, dignu lovu i onda prodaju sve najbolje što imaju bez ikakvih ambicija u LP. Govoroim to zato što je Dinamo prodao Gavranovića i sada će očito i Majera. Ekipa koja ovisi dakle samo o jednom napadaču koji je zapravo više veznjak. To je još i funkcioniralo dok si imao Majera, ali bez njega to je nula od ekipe. Jedna ili dvije ozlijede ili kartoni u vrhu i ta ekipa više nije konkurentna niti u HNL-u!!! Upravo zbog toga Real i ostali ne žele klubove kao Dinamo i uopravo zbog toga i imamo konferencijsku ligu, kao uvod u LP bez klubova ala Dinamo. Naravno nisam spomenuo da Dinamo čak i nema stadio na kojem bi se trebale igrati takve utakmice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije