UTAPA TUGU?

VIDEO Gvardiolov suigrač uništen od alkohola jedva stoji na nogama okružen golišavim djevojkama

Champions League - Quarter Final - First Leg - Real Madrid v Manchester City
JUAN MEDINA/REUTERS
11.06.2024.
u 20:31

Britanski tabloid The Sun objavio je snimku ofenzivca engleskog prvaka na kojoj se vidi kako zvijezda 'mrtva pijana' jedva hoda prema izlazu hotela dok ga pridržavaju prijatelji, a u njegovoj pratnji nalazi se i nekoliko oskudno odjevenih djevojaka.

Engleska superzvijezda Jack Grealish  nije se našao na popisu 26 nogometaša engleskog izbornika Southgatea za Europsko prvenstvo u Njemačkoj, ali to ga očito nije previše pogodilo, ili možda ipak jest.... Najskuplje pojačanje u povijesti Manchester Cityja zaputilo se na ljetni odmor u Dubai gdje je odlučio malo se opustiti, a možda je u tome i pretjerao. 

Britanski tabloid The Sun objavio je snimku ofenzivca engleskog prvaka na kojoj se vidi kako zvijezda 'mrtva pijana' jedva hoda prema izlazu hotela dok ga pridržavaju prijatelji, a u njegovoj pratnji nalazi se i nekoliko oskudno odjevenih djevojaka. Oko 18:30 u ponedjeljak, izlazeći iz zgrade hotela, Grealish i njegovi prijatelji snimljeni su kako se ukrcavaju na vozilo koje ih je odvezlo prema baru na plaži hotela u Dubaiju. 

VEZANI ČLANCI:

- Bilo je šokantno vidjeti Jacka tako pijanog u 18:30, ali nakon svega što je prošao, možda je i zaslužio da se malo opusti. On i njegova svita parkirali su se ispred ulaza u hotel u crnom karavanu, a zatim projurili kroz predvorje prema baru na plaži - ispričao je jedan od prisutnih gostiju hotela.

- Izgledalo je kao da je grupa već dobrano popila. Ako ništa drugo, barem je imao prijatelje oko sebe. Ova epizoda nije nimalo umanjila njegovu reputaciju ‘party boya‘, ali bilo je vrlo teško ne sažaliti se nad njim - dodao je izvor za engleski medij. 

Video pogledajte OVDJE

Komentara 2

PA
Pametanumoruludih
14:50 12.06.2024.

Pa neka pije. Ima love do krova. Kome skodi?

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
13:43 12.06.2024.

Od kad igrač ne smije u svoje slobodno vrijeme još za godišnjeg raditi što ga volja ? Žuti je pušio i tamanio Žuje al to je u redu jer je bio Zvezdaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije