UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

VIDEO Hrvatski vaterpolist povraćao od udaraca, protivnik ga pod vodom pogodio koljenom u glavu

Foto: Screenshot: X.com
1/2
23.10.2024.
u 19:40

Penava se nakon nekoliko sekundi uspješno othrvao napadu vratara protivničke momčadi, a onda - dobio isključenje! Naime, sudac utakmice iz nekog razloga nije vidio da Cicali udara Penavu, već je samo reagirao na njegovu samoobranu

Nevjerojatna snimka stiže iz Italije, točnije s utakmice tamošnjeg vaterpolskog prvenstva između Florentije i Rome. Hrvatski vaterpolist Jerko Penava, bivši igrač šibenskog Solarisa, a sada Rome, pretrpio je seriju teških prekršaja u bazenu.

Išao je Penava u jednu kontru, jedan na jedan s domaćim vratarom. Naš vaterpolist tu je kontru i realizirao te zabio gol, a dok je slavio, prišao mu je vratar Massimiliano Cicali. Prvo ga je potopio, a onda ga pod vodom stao udarati koljenom u glavu.

Penava se nakon nekoliko sekundi uspješno othrvao napadu vratara protivničke momčadi, a onda - dobio isključenje! Naime, sudac utakmice iz nekog razloga nije vidio da Cicali udara Penavu, već je samo reagirao na njegovu samoobranu.

Hrvatski vaterpolist nedugo nakon izlaska iz vode povraćao je nekoliko puta, što je Roma kasnije i evidentirala te poslala medicinske zapisnike prema Talijanskom savezu vodenih sportova kako bi Penavu amnestirali od eventualnih naknadnih kazni. Penava je pretrpio ozljedu glave, a snimka cijelog događaja može biti uznemirujuća.

SNIMKU POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije