NIJE IM BILO SVEJEDNO

VIDEO Igrači Dinama snimili trenutak kad im je razbijen autobus: U, je*ote! Pazi, pazi!

Igrači Dinama stigli u Zagreb nakon sjajne pobjede protiv Feyenoorda
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
13.03.2022.
u 16:18

Dok su putovali prema stadionu, dinamovci su morali proći kroz dio s brojnim navijačima splitskog kluba, što je neke od njih ponukalo baciti sve što im se nađe pod rukom prema autobusu.

Derbi Hajduka i Dinama na Poljudu sklopu 27. kola završio je bez pobjednika, a prava je sreća da je huliganski napad na autobus s nogometašima iz Zagreba završio bez ozljeda.

Dok su putovali prema stadionu, dinamovci su morali proći kroz dio s brojnim navijačima splitskog kluba, što je neke od njih ponukalo baciti sve što im se nađe pod rukom prema autobusu.

Iskoristili su time činjenicu da se policija nije nalazila tik uz cestu.

- Isuse, razbili su... U, je*te! Pazi, pazi!

Čulo se to iz autobusa s igračima, no nije poznato tko priča. Jasno je tek da nikome nije bilo svejedno u toj situaciji.

Prije, tijekom i nakon derbija privedeno je 89 osoba, no nije navedeno dovodi li se koja od njih u vezu s napadom na autobus.

>>> Snimku možete pogledati OVDJE

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 9

RA
radolizem
16:48 13.03.2022.

Nije problem što su razbili autobus, već je problem to što se NK Hajduk nije ogradio od toga. U Puli su na nekoj nebitnoj utakmici razbili autobus odbojkašica iz Vukovara. Dakle, to više nema veze sa sportom i ljubavi prema klubu. Netko se sjeti, ajmo kamenovati autobus i to se učini, a onda se odgovornost svaljuje na policiju i od policije se traži da pronađu počinitelje. Sud naravno prijavljene oslobodi zbog nedostatka dokaza. Nema rukometa, vaterpolo je u drastičnom padu, košarke nigdje...sport totalno u k.rc. Da nije ovih nekih iz tae kwon do-a i braće Sinković ne bi nas bilo nigdje.

ZA
Zakarija
19:36 13.03.2022.

Isto se ponavlja kad im je vrli pricidnik korigin kao mladi skojevac ubio pripadnika hss tako i sada mladi orjunasi rade isto samo im jos trobsju molotovljevi kokteli

Avatar Apsalar
Apsalar
17:12 13.03.2022.

Ne kmečite. Ni prvi ni zadnji, ni sa koje strane u svakom sportu. Nego, zašto su u Puli gađali autobus ss sportašicama iz Vukovara, znate li što?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije