Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI ČEH

VIDEO Igrao je za Dinamo pa u MMA debiju nokautirao suparnika za 84 sekunde: Sada je proslavio 40. rođendan

Screenshot
11.11.2021.
u 13:08

Želio sam završiti što prije, u prvoj rundi, iako sam dovoljno iskusan da znam raspodijeliti snagu - rekao je Slepička

Bivši napadač Dinama, Miroslav Slepička, proslavio je jučer 40. rođendan, a jedan je od najzanimljivijih stranaca u povijesti Dinamove svlačionice.

Nakon nogometne, okušao se u borilačkoj karijeri. Bivšem Dinamovom napadaču bile su, prije pet godina, dovoljne samo 84 sekunde za pobjedu protiv Tomaša Vrane. Slepička je srušio svog suparnika i dokrajčio ga udarcima na tlu!

- Želio sam završiti što prije, u prvoj rundi, iako sam dovoljno iskusan da znam raspodijeliti snagu - rekao je Slepička i dodao:

- Pola sata prije borbe bio sam nervozan, ali kasnije je sve bilo u redu. Rekao sam trenerima da se čudim kako nemam tremu.

Borbu pogledajte OVDJE.

- Pomoglo mi je što sam cijeli život sportaš, ali nogomet je nešto drugo. Ovi su treninzi puno naporniji: pola godine treniram dvaput svaki dan, pazim na prehranu... teško je - dodao je bivši Dinamov napadač.

U Dinamu je bio od 2008. do 2011. godine, Odigrao je 25 utakmica i zabio 11 pogodaka te uzeo je s Dinamom tri naslova hrvatskog prvaka.  Mamić ga je (pre)platio, kada je imao 28 godina, oko dva milijuna eura, a onda  ga vratio Sparti besplatno 2011. godine. No, jedan njegov gol među navijačima Dinama se pamti: onaj kada je na asistenciju Tomečaka zabio sjajan gol za pobjedu protiv Anderlechta u gostima. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije