Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRSTAN POČETAK

VIDEO Ivanušec zabio sjajan prvi gol za Feyenoord. Svima pokazao zašto je došao

Euro 2024 Qualifier - Group D - Armenia v Croatia
Foto: VAHRAM BAGHDASARYAN/REUTERS
1/2
16.09.2023.
u 19:18

Ivanušec je igrao do 71. minute za Feyenoord koji je sada vodeći sa 11 bodova, dva manje, ali i dvije utakmice manje imaju AZ Alkmaar, PSV Eindhoven i Twente, dok je Heerenveen 10. sa šest bodova

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Ivanušec u svom je drugom nastupu za Feyenoord postigao i prvi pogodak za nizozemskog velikana, on je otvorio golijadu u 6-1 (3-1) domaćoj pobjedi protiv Heerenveena u susretu 5. kola.

Ivanušec je u 12. minuti prihvatio loptu na lijevom krilu, driblingom se oslobodio dvojice čuvara, ušao u kazneni prostor i preciznim udarcem sa 15 metara doveo Feyenoord u vodstvo.

Snimku pogotka možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Ivanušecov emotivni oproštaj od Dinama i navijača

Euro 2024 Qualifier - Group D - Armenia v Croatia
1/7

Ubrzo potom su Wieffer (16) i Igor Paixao (20) povisili na 3-0, Olsson (25) je smanjio na 3-1, dok su Gimenez (60), Minteh (66) i Lingr (72)  postavili konačnih 6-1.

VEZANI ČLANCI:

Ivanušec je igrao do 71. minute za Feyenoord koji je sada vodeći sa 11 bodova, dva manje, ali i dvije utakmice manje imaju AZ Alkmaar, PSV Eindhoven i Twente, dok je Heerenveen 10. sa šest bodova.

VIDEO Kramarić komentirao priče o tenzijama s Perišićem i poručio: Glupo je od vatrenih tražiti novu medalju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije