TRENER DINAMA

VIDEO Jakirović: Nismo pili kokosovu vodu uoči Azera. Odlazak na misu je privatna stvar svakoga

Zagreb: Dinamo otputovao u Azerbajdžan na uzvratni susret doigravanja s Qarabagom
Marko Lukunic/PIXSELL
26.08.2024.
u 14:39

Trener Sergej Jakirović najavio je uzvratni dvoboj prije leta u Baku.

Hrvatski prvak Dinamo ima veliku prednost iz prve utakmici play-offa Lige prvaka pošto su pobijedili Qarabag 3-0 na Maksimiru. Plavi su tako stigli na korak do Lige prvaka odnosno 35 milijuna eura koje će zaraditi plasmanom u LP. Trener Sergej Jakirović najavio je uzvratni dvoboj prije leta u Baku.

- Očekuje nas zahtjevna utakmica u zahtjevnom vremenu. Ima jako puno vlage, bit će jako naporno, ali moramo se baciti na glavu kako bi osigurali Ligu prvaka u Zagrebu. Qarabag je ozbiljna momčad, pokazali su da nisu neki tamo iz Azerbajdžana. U nekim trenucima utakmice imali smo sreće. Moramo biti stabilniji u fazi obrane, pokazati jasnu namjeru da prođemo jer će nas oni stisnuti od prve minute.

VEZANI ČLANCI:

- Nismo koristili kokosovu vodu. Ali to se mora početi koristiti puno prije utakmice kako bi bilo od koristi, tako da nismo. Tamo je pet do deset stupnjeva više nego trenutačno u Zagrebu - osvrnuo se na priču od hrvatskog nogometaša Frana Tudora. 

- Jako puno će se osjetiti podrška naših navijača. Otkako sam trener Dinama, naši navijači nisu bili s nama ni na jednom europskom gostovanju. To se osjetilo na našim igrama, kod kuće bi pokazali totalno drugo lice. To želim promijeniti, gdjegod igrali, moramo biti hrabri i mudri - izjavio je Jakirović. 

- Otkako sam u Dinamu idemo na misu svaku nedjelju, ako možemo. To je privatna stvar svakog pojedinca.

Komentara 1

SE
Senior2
10:24 27.08.2024.

Jakire, nisi baš jasan. Svi idu na misu ili je to kolokvijalno, samo oni koji žele?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije