TRENER PLAVIH

VIDEO Jakiroviću se opasno trese stolica: 'Kako je krenula utakmica, moramo biti zadovoljni bodom'

Varaždin: Varaždin i Dinamo igraju 14. kolo Prve HNL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
05.11.2023.
u 18:12

Jakiroviću je prijetio šesti poraz u 16-toj utakmici na klupi Dinama, ali spasio ga je Mahir Emreli

Aktualni hrvatski prvak Dinamo remizirao je protiv Varaždina pogotkom Emrelija u sudačkoj nadoknadi. Domaći su poveli golom Drožđeka i imali su sva tri boda u džepu, a onda se ukazao Azerbajdžanac i donio bod plavima. Trener Sergej Jakirović morat će zasukati rukave i ozbiljno početi raditi na riješavanju ove krize. 

GALERIJA Dinamo remizirao s Varaždinom (1:1)

Varaždin: Varaždin i Dinamo igraju 14. kolo Prve HNL
1/11

- Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme. Trebali smo riješiti utakmicu, Zelenika je par puta odlično reagirao, vjerojatno smo ga opet napravili igračem kola, kao i neke vratare prije. Kako smo primili pogodak? U našoj obećavajućoj tranziciji donijeli smo krivu odluku, Varaždin nas je kontrirao na toj strani. Bilo je onda dosta nervoze, dosta "run and gun" nogometa. Pokušavali smo s promjenama, ali Varaždin se jako dobro branio i čistio. Ipak, moram pohvaliti svoje igrače jer se nisu predavali. Upornost se isplatila i moramo biti zadovoljni bodom. Cilj je bila pobjeda, pokazali smo to od početka utakmice, ali očito imamo peh i problem realizacije jer ne pospremamo izgledne šanse u pogodak - rekao je Jakirović na press konferenciji. 

- Cijela ofenzivna linija je bez golova. Moramo ići više prema golu, reći ću alanfordovski: 'Ako ne pucaš, ne možeš zabiti ni pogodak'. Moramo biti opasniji, moramo češće ugrožavati suparnički gol. Ne bih rekao da se mučimo, ali evidentan je nedostatak realizacije i efikasnosti. Svi bi bili sretni da zabiju, ali treba ići dalje i biti uporan. Negdje će se otvoriti, bio bi problem da ne stvaramo prilike. Što se tiče Emrelija, sigurno mu je ovo dobro za samopouzdanje.

VEZANI ČLANCI:

- Jesam li zadovoljan bodom? Kako je utakmica krenula, moramo biti zadovoljni neriješenim rezultatom - izjavio je Jakirović. 

Komentara 6

FR
freeshooter
18:33 05.11.2023.

...nije do trenera, takav je roster... treba mu dati zimski prijelazni rok... gurati do zime i prijelaznog, a onda posložiti i uigrati ekipu, počistiti nered... pokazalo se u Rijeci da može i zna... vjerujem da će proljeće donjeti novi Dinamo...

GR
Greben
18:35 05.11.2023.

Zasto bi se treneru nakon mjesec dana tresla stolica! Dinamo je "raskomadan" i trebat ce jos vremena za "rehabilitaciju".

Avatar Križari
Križari
18:42 05.11.2023.

Je trener je kriv. Treći u šest mjeseci. Ajde ostavite se ćorava posla i pustite čovjeka da na zimu posloži momčad. Pa da vidimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije