SPORNI TRENUTAK

VIDEO Je li pogodak Hajduka za 1:0 protiv Varaždina bio ispravan? Ovo je utvrdila 3D analiza

VAR check
13.11.2023.
u 12:27

Prvi gol za Hajduk, onaj Rokasa Pukštasa, izazvao je rasprave na društvenim mrežama. Glavno je pitanje je li lopta prije pogotka otišla izvan granica igrališta, prije nego ju je pokupio Benrahou.

U susretu 15. kola Prve HNL Hajduk je pred 10.000 gledatelja na Poljudu pobijedio Varaždin sa 3-1 pa sada ima šest bodova više od Rijeke, međutim momčad s Rujevice ima i dvije utakmice manje. Golove za Hajduk zabili su Rokas Pukštas (35), Zvonimir Šarlija (38) i Filip Krovinović (67), dok je pogodak za Varaždin zabio Filip Uremović pogodivši u 83. minuti vlastitu mrežu.

GALERIJA Hajduk ostaje na vrhu HNL-a, srušio je Varaždin na Poljudu

1/34

Bila je to peta uzastopna pobjeda Hajduka otkako je na klupu sjeo Miroslav Karoglan. Prvi gol za Hajduk, onaj Rokasa Pukštasa, izazvao je rasprave na društvenim mrežama. Glavno je pitanje je li lopta prije pogotka otišla izvan granica igrališta, prije nego ju je pokupio Benrahou. 

VEZANI ČLANCI:

YouTube kanal VAR check, koji se bavi analizama spornih situacija iz domaćeg nogometa, objavio je analizu postignutog gola i zaključio da je gol regularan, odnosno da je Benrahou stigao do lopte dok je još bila unutar granica igrališta. 

Ključne riječi

Komentara 12

OT
otrovnijezik
12:34 13.11.2023.

Em vam pravila. Teoretski (po vašem) lopta je u terenu jer je rub lopte nad crtom. Ispravno na sve druge načine, lopta je vani jer dodiruje prostor izvan crte.

Avatar Newcomer22
Newcomer22
22:51 15.11.2023.

VAR treba ukinuti i pustiti slobodne procjene sudaca, izuzev ako se glavnom sucu događa nešto iza leđa što ne može vidjeti, npr. Nekakav prekršaj koji treba sankcionirati. Što se tiče HNL neka ga osvoji onaj koji bude bolji. Moj Dinamo je u krizi iz puno razloga, a na proljeće očekujem pravi fight za naslov.

Avatar ljutapica
ljutapica
13:00 13.11.2023.

Ima li ijedan klub u Hrvatskoj, osim Hajduka, da mu ovoliko mjerite, premjeravate, crtate, grafirate, analizirate...? Svi drugi i sve drugo blijedi u potrebi da se Hajduku nađu "popusti i greške". Možda bi vi, žohari, preživjeli apokalipsu, ali Hajduk živi vječno!🤫

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije