POLICIJA REAGIRALA

VIDEO Krvavi obračun u Nizozemskoj: Potukli se navijači Twentea i Fiorentine

Hools.net
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.08.2022.
u 00:07

U prvoj utakmici Fiorentina je na domaćem terenu pobijedila s 2-1, a u Enschede je ranije najavljen dolazak nešto manje od tisuću navijača toskanskog kluba.

Do fizičkog obračuna došlo je između navijača Twentea i Fiorentine u nizozemskom Enschedeu, gdje će se tijekom četvrtka odigrati uzvratna utakmica play-offa nogometne Konferencijske lige.

Nizozemski mediji prenose kako su se dvije navijačke skupine susrele u blizini željezničkog kolodvora te se fizički obračunale. Tijekom tjedna lokalne vlasti su bile u strahu od dolaska talijanskih navijača te su odlučile Talijanima zabraniti ulazak u sam grad uoči susreta.

Navijači Fiorentine su smješteni u blizini željezničkog kolodvora, na ulazu u grad te im je do dolaska na stadion osigurana policijska pratnja. Inače, nizozemska policija nije zasad službeno objavila ima li uhićenih prilikom spomenutih izgreda i koliko je ozlijeđenih.

U prvoj utakmici Fiorentina je na domaćem terenu pobijedila s 2-1, a u Enschede je ranije najavljen dolazak nešto manje od tisuću navijača toskanskog kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije