VRUĆI STOLAC

VIDEO Livaja ili Petković? Tko je najbrži Hrvat? Kruno Jurčić odgovorio na brojna pitanja

21.08.2013., Stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 4. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Austrija Bec. Trener Dinama Krunoslav Jurcic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
26.09.2024.
u 16:54

Jurčić je gostovao u kratkim pitalicama Večernjaka, osmišljenima upravo na temu hrvatskih nogometaša i hrvatskog nogometa

U najnovijem izdanju Večernji TV sportskog intervjua gostovao je bivši reprezentativac i sadašnji trener Kruno Jurčić koji je između ostalog, govorio o Dinamu, Hajduku i hrvatskoj reprezentaciji. 

Jurčić sad radi u egipatskom klubu Pyramids FC, s kojim je nedavno osvojio tamošnji Kup, bio je to prvi trofej u cjelokupnoj povijesti kluba. 

– Bio sam tri puta trener Dinama i to je bilo lijepo razdoblje. U Dinamu je uvijek specifična situacija, naravno da je drukčije nego u Egiptu. Egipat mi je do sada najteži, jako puno kaosa i teško je snalaziti se. Ali nikako se ne može povući paralela s Dinamom. Bio sam na klupi kada je klub vodio čovjek koji je bio u sukobu s cijelom javnošću, pa su pritisci udarali i na moja leđa – rekao je Jurčić, a analizirao je i krizno stanje u Dinamu:

– Ne bih ulazio u dubinske analize krize u Dinamu. Ovo je specifična situacija, nekad se kriza Dinama u europskim natjecanjima događala u 11. mjesecu. Sada se dogodila stvar u kojoj Dinamo ima koeficijent koji je jako bitan jer Dinamo igra jedno pretkolo. Ušli su u Ligu prvaka bez toga da se govori o dizanju forme, kriza je prevelika. Poraz od Belupa pokazao je gdje se nalazi kriza, problem je u Dinamu. Nešto se dogodilo, Dinamo je imao strašnu utakmicu gdje se mogla napraviti analiza i spustiti na loptu. Dugo nitko nije razvalio Dinamo kao Qarabag u Maksimiru. 

Međutim, Jurčić je osim intervjua gostovao u kratkim pitalicama Večernjaka, osmišljenima upravo na temu hrvatskih nogometaša i hrvatskog nogometa.

@vecernjilist Petković ili Livaja? Pjaca ili Livaja? Tko mu je najbolji igrač HNL-a i koji su najsnažniji igrači u hrvatskoj povijesti? Kruno Jurčić odgovara na kratka pitanja  #vecernji #vecernjilist #sport #krunojurcic #fyp ♬ original sound - Večernji list

Odgovarao je bivši hrvatski reprezentativac i sadašnji strateg na pitanja o usporedbi najboljih igrača HNL-a, među kojima je, primjerice, bilo i pitanje: Marko Livaja ili Bruno Petković?

Nakon toga je Jurčić također odgovarao i na pitalice o najboljim napadačima hrvatske povijesti, ali i izabrao najbolje hrvatske nogometaše po određenim karakteristikama. 

Kako je Jurčić odgovorio na sva pitanja? Pogledajte u videu na našim TikTok, Instagram i Facebook stranicama, gdje ćete u budućnosti moći pronaći ovakve videe i s drugim akterima iz hrvatskog nogometa.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

Avatar CUBE
CUBE
00:49 27.09.2024.

Dok Jela crta u studiju rombove Kruno u Egiptu radi Piramide pa ti misli

BP
Besposlen pop
17:41 26.09.2024.

Ovog se nikako riješiti! Uhvatio je medijski prostor u klinč kao onomad Mourinha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije