POGLEDAJTE I GOL

VIDEO Luđak gađao Rakitića čašom piva tijekom intervjua?

Ivan Rakitić
Foto: Printscreen
30.09.2021.
u 08:10

A kada je nakon utakmice davao izjavu, Rakitića je netko gađao čašom piva. Bivši hrvatski reprezentativac se sagnuo, a čaša je pogodila reklamni pano iza njegovih leđa.

U susretu G skupine Lige prvaka Wolfsburg i Sevilla sinoć su odigrali 1:1, a za goste je pogodak zabio hrvatski nogometaš Ivan Rakitić iz kaznenog udarca u 87. minuti.

Raketa je bio siguran s 11 metara i loptu je poslao u jednu, a vratara u drugu stranu. Njegov gol pogledajte OVDJE.

A kada je nakon utakmice davao izjavu, Rakitića je netko gađao – čašom piva. Bivši hrvatski reprezentativac se sagnuo, a čaša je pogodila reklamni pano iza njegovih leđa. Kasnije je ustanovljeno da je čašu bacio nezadovoljni navijač Wolfsburga.

"Samo ga je sreća spasila od luđaka", navodi El Desmarque.

Rakitić je situaciju s pivom prokomentirao na sljedeći način:

– Emocije s terena identične su onima na tribinama.

Rekao je i nekoliko riječi o utakmici.

– Nisam smio promašiti, ovaj bod je vrlo važan u našoj borbi za prolazak skupine. Možda bod ne zvuči dobro, htjeli smo pobijediti, no zabili smo kasni gol pa to i nije loše. Htjeli smo pobijediti, ali nismo uspjeli. Moramo samouvjereno nastaviti dalje – rekao je Rakitić nakon utakmice.

>> Poslušajte i spornu snimku na kojoj je navodno sudac Ivan Bebek

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
10:41 30.09.2021.

Naučio se kod kuće izmicati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije