ZASLUŽIO JE

VIDEO Luka Modrić živi u bogatstvu i raskoši: Zavirite u luksuzne kuću, skupocjene automobile i hedonistički život

Luka Modrić stigao u Mostar na premijeru dokumentarnog filma "HŠK Zrinjski - Priča o ponosu"
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/5
04.09.2024.
u 12:47

U Madridu, u kojem živi s obitelji, prvo je kupio kuću za 2,8 milijuna eura, a onda preselio u luksuzniji dom od 12 milijuna eura. Objavljene su i snimke luksuznih nekretnina koje posjeduje naš nogometaš.

Poznati YouTube kanal All About koji se bavi slavnim osobama objavio je video o veznjaku Real Madrida i hrvatskom kapetanu Luki Modriću.

Počeli su s jednostavnim podacima o hrvatskom nogometašu, od toga da je rođen 9. rujna 1985. godine u Zadru pa preko toga da je igrao za Zadar, Dinamo, Zrinjski, Inter iz Zaprešića, Tottenham i Real.

Zatim se navode njegove nekretnine. Spominje se da je njegova rodna kuća na Velebitu srušena i nikad nije obnovljena, a navodi se da danas ima luksuznu vilu u Dubrovniku. Nekretnina u mediteranskom stilu ima šest soba, vinski podrum, sobu za opuštanje, veliki bazen, stan za goste, a nalazi se tik uz more. Kuća je vrijedna 15 milijuna eura.

>> Modrićeve nekretnine

Luka Modrić stigao u Mostar na premijeru dokumentarnog filma "HŠK Zrinjski - Priča o ponosu"
1/7

U Madridu, u kojem živi s obitelji, prvo je kupio kuću za 2,8 milijuna eura, a onda se preselio u luksuzniji dom od 12 milijuna eura. Objavljene su i snimke luksuznih nekretnina koje posjeduje naš nogometaš.

Navodi da se Modrić voli luksuzne automobile i da je često viđen u njima. Tako piše da je tijekom godina dobio nekoliko sponzorskih Audija, tu je i BMW-ov električni iX, Bentley Continental...

Autori napominju da Modrić skuplja skupe satove i da ima poveću kolekciju satova, od kojih najvrjedniji stoji više od 250 tisuća eura. Uz to se navodi da je viđan na luksuznim privatnim zrakoplovima te jahtama.

Na kraju se zaključuje da je Modrić u karijeri zaradio golem novac u karijeri i da mu je plaća od dolaska u Real od 2012. godine samo rasla. Autori procjenjuju da je Modrić trenutačno težak oko 70 milijuna eura.

 

Komentara 15

VE
veljača
13:06 04.09.2024.

Zavist je teška bolest.

Avatar Castro
Castro
12:52 04.09.2024.

Zelim mu puno zdravlja i dugog zivota da sve to koristi i u svemu uziva. Sretno Luka.

OZ
ozbiljan22
13:30 04.09.2024.

Dao Bog da je u Hrvatskoj takvih kao Luka barem 3 800 000 ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije