Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI HIT

VIDEO Marko Šapit je euforično proslavio dramatičnu i veliku pobjedu Hrvatske

Screenshot HRT
05.12.2022.
u 21:28

Poznati sportski komentator je u svom stilu ispratio pobjedu vatrenih u Kataru

Hrvatska je kreirala novi veliki uspjeh i dosegnula četvrtfinale svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine. Vatreni su nakon prave drane, 120 minuta utakmice i jedanaesteraca, uspjeli proći Japan i sada se okreću završnici turnira, među osam smo najboljih reprezentacija na svijetu. Tko god da nam bude idući protivnik, neće mu biti lagano s nama, imamo svoje ambicije i želimo ponovno igrati finale SP-a. 

Tijekom regularnih 90 minuta za Japan je zabio Maeda dok je za kockaste poravnao Ivan Perišić, a onda je slijedilo raspucavanje s bijele točke. Japan je pucao prvi,  briljantni Livaković je obranio Minaminu. Vlašić je zabio prvi penal Hrvatske za 1:0, a Livaković je zatim zaustavio i pokušaj Mitome. Brozović je to iskoristio da Hrvatsku odvede na ogromnih 2:0. Situacija se malo zakomplicirala kada je Asano zabio, a Livaja nije zabio, odnosno pogodio je okvir gola. Ipak, Livaković je spasio stvar pa je pročitao i idućeg japanskog izvođača Yoshidu, a  Mario Pašalić pogodio za četvrtfinale svjetskog prvenstva.

Izravni prijenos je komentirao urednik sportske redakcije HRT-a Marko Šapit koji je u pravom deliriju popratio novu pobjedu Hrvatske i prolazak dalje. 

Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu OVDJE

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

VO
Votum
21:59 05.12.2022.

A baš i moja reakcija. .... Što ti je život, još ćemo biti prvaci svijeta, a samo smo htjeli proći skupinu 🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije