Građani podbacili

VIDEO Modrić sudjelovao kod gola Reala, Manchester City ispao!

Bikeri
Foto: Tihomir Ivčetić
1/2
21.11.2012.
u 23:19

Osim Modrića, koji je u igri bio do 68. minute, još je jedan Hrvat bio u akciji - Perišić je ušao za dortmundsku Borussiju u 63. minuti u pobjedi nad Ajaxom.

Manchester Cityju trebala je pobjeda nad madridskim Realom da ostane u igri za nokaut fazu Lige prvaka. No, ostalo je na ono "trebala", jer do nje Građani nisu došli. Odigravši samo 1:1 s kraljevskim klubom ostali su bez šansi za drugi krug elitnog natjecanja, a visi im i sam ostanak u Europi, jer u zadnjem kolu moraju u gostima dobiti Borussiju, a Ajax mora izgubiti kod Reala. Čavao u lijes Cityja pomogao je zabiti i naš Luka Modrić, od kojega je krenula akcija u 10. minuti iz koje je pao pogodak. Hrvatski nogometaš proigrao je Di Mariju na desnoj strani, Argentinac je ubacio, a Benzema zabio. Modrić je igrao do 68. minute, a nedugo nakon njegova izlaska, momčad Roberta Mancinija je izjednačila nakon što je Agüero u 73. minuti pogodio s 11 metara iz najstrože kazne koju je sam izborio. Portal Goal.com proglasio ga je najboljim pojedincem susreta uz komentar:

"Predugo ga je City puštao da koristi veliki prostor između tri domaća stopera i veznjaka. Od početka, njegova vizija, pokretljivost i oko za proigravanje bili su očiti, a pokazao je bez čega je ostala Premijerna liga. Uvođenje Javija Garcije smanjilo mu je prostor za igru pa je zamijenjen 20 minuta do kraja Callejonom."

Osim Modrića, u akciji je večeras bio još jedan Hrvat - Ivan Perišić ušao je u 63. minuti u igru u pobjedi njegove Borussije na gostovanju kod Ajaxa (4:1). Dva pogotka postigao je Lewandowski, jedan je zabio Götze, a jedan Reus.

Svi večerašnji rezultati:

skupina A: Porto - Dinamo 3:0 (Lucho '20, Moutinho '67, Varela '85), Dinamo K. - PSG 0:2 (Lavezzi '45, '52). Poredak: Porto 13, PSG 12, Dinamo Kijev 4, Dinamo 0.

skupina B: Schalke - Olympiakos 1:0, Arsenal-Montpellier 2:0. Poredak: Schalke 11, Arsenal 10, Olympiakos 6, Montpellier 1.

skupina C: Anderlecht - Milan 1:3, Zenit - Malaga 2:2. Poredak: Malaga 11, Milan 8, Zenit 4, Anderlecht 4.

skupina D: Ajax - Borussia (Perišić od 63.) 1:4, Manchester City - Real Madrid (Modrić do 68.) 1:1. Poredak: Borussia D. 11, Real Madrid 8, Ajax 4, Manchester City 3.

Drugi krug su, pored Porta i Malage, kojima je to za rukom pošlo još ranije, sad uspjeli izboriti PSG, Schalke, Arsenal, dortmundska Borussia, madridski Real i Milan.

>>Nastavak Dinamove agonije: Još jedna lekcija u školici Lige prvaka

>>Čačić zadovoljan: Bitno je da se vidi da momčad raste

Komentara 1

DU
Deleted user
06:45 22.11.2012.

Modric na terenu,za 67 minuta imo dva kontakta s loptom,jedan u 19 minuti,drugi u 53 i dobro,za njegove mogucnosti i to je super....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije