BIO JE JASAN

VIDEO Navijač pitao zvijezdu Eura dolazi li u Real, njegov odgovor postao hit na internetu

UEFA Nations League - Spain Training
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/2
04.09.2024.
u 14:32

I tu je problem, Nico ne želi u Real, već Barcelonu što je pokazao i jučer u pripremama s reprezentacijom za Ligu nacija dok je dijelio autograme

22-godišnji španjolski reprezentativac Nico Williams pružao je vrhunske partije na Euru u Njemačkoj na kojem je njegova reprezentacija otišla do samog kraja. Veznjaka Athletic Bilbaa sad žele velikani, a najviše se ističu Real i Barcelona.

U odnosu na Real, Barcelona je još od korone u financijskim problemima i ne može dovoditi koga želi. No, zato Real može. U teoriji, a i praksi je prvi favorit za transfer, međutim nešto se pita i Williamsa. 

I tu je problem, Nico ne želi u Real, već Barcelonu. To je pokazao i jučer u pripremama s reprezentacijom za Ligu nacija. Dok je dijelio autograme, jedan ga je navijač Reala pitao "Nico, dolaziš li u Real sljedeće sezone?", a on je odgovorio "Nema je*ene šanse, gade!". Snimka je završila na X-u i postala je viralna.

Naravno, ovu zadnju riječ je izgovorio na šaljiv način i nasmijan, a ne bijesan. Sa Španjolskom mu sad slijede dvije utakmice Lige nacija na gostujućem terenu. Prvo idu u goste Srbiji, a potom Švicarskoj. U grupi je još i Danska.

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije