Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COPA AMERICA

VIDEO Nesuđeni vatreni žestoko napao suce. Tjerao ih da slave s protivnicima nakon ispadanja

Soccer: Copa America-USA vs Bolivia
Foto: Jerome Miron/REUTERS
1/4
02.07.2024.
u 12:15

Američki Hrvat je nakon utakmice "sugerirao" sucima da otiđu proslaviti pobjedu sa igračima Urugvaja

Urugvaj je završio na prvom mjestu skupine C Copa Americe s maksimalnim učinkom. Do prvog mjesta Urugvaj je stigao pobjedom protiv domačina SAD-a, a pobjednički pogodak postigao je igrač Napolija Matthias Olivera

 

Pogodak je izazvao kontroverze zbog naizgled nedozvoljene pozicije Olivere što je izazvalo bijes kod kapetana američke reprezentacije Christiana Pulišića. Američki Hrvat je nakon utakmice "sugerirao" sucima da otiđu proslaviti pobjedu s igračima Urugvaja, a taj trenutak možete vidjeti OVDJE.

Ovim porazom je domaćin SAD ispao s turnira zajedno s Bolivijom, Čileom, Peruom, Meksikom i Jamajkom. Do kraja grupne faze igraju se još dvije utakmice. Brazil će odmjeriti snage s Kolumbijom, a Kostarika s Paragvajem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije