NA OPUS ARENI

VIDEO Ovako su igrači Dinama proslavili veliki preokret i pobjedu protiv Osijeka

Zagreb: Slavlje dinamovaca u svlačionici nakon što su osigurali još jedan nastup u Ligi prvaka
Marko Lukunic/PIXSELL
04.09.2023.
u 13:21

Premda je veći dio utakmice bio u velikom minusi bez igre i prilika, Dinamo je u Osijeku nevjerojatnom završnicom okrenuo rezultat ostvarivši 3:2 pobjedu, a junak susreta bio je Bruno Petković postigavši dva gola iz kaznenih udaraca

U derbiju sedmog kola Supersport HNL-a Dinamo je na Opus Areni pred rekordnih 12.222 gledatelja pobijedio Osijek sa 3:2 premda je do 70. minute gubio sa 0:2.

Osijek je poveo 2:0 golovima Ramona Miereza (7) i Domagoja Bukvića (46), no plavi su uspjeli okrenuti rezultat, a strijelci su bili Mahir Emreli (70) i Bruno Petković (87:11m, 90+9:11m).

Premda je veći dio utakmice bio u velikom minusi bez igre i prilika, Dinamo je u Osijeku nevjerojatnom završnicom okrenuo rezultat ostvarivši 3:2 pobjedu, a junak susreta bio je Bruno Petković postigavši dva gola iz kaznenih udaraca, pri čemu drugi u devetoj minuti nadoknade.

A nakon utakmice u svlačionici Dinama uslijedilo je veliko slavlje što je maksimirski klub objavio na svojim društvenim mrežama. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije