Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI SU RASPOLOŽENI

VIDEO Pogledajte dva majstorska gola Majera Makedoniji i sjajno Petkovićevo proigravanje petom

Rijeka: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Sjeverne Makedonije
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
03.06.2024.
u 20:15

Hrvatska je pokazala svoju nadmoć već u prvom poluvremenu. U 10. minuti, Lovro Majer je izveo fantastičan slobodan udarac s 25 metara. Njegov udarac je iznenadio sve na terenu, uključujući i makedonskog vratara Dimitrievskog

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je na stadionu Rujevica od 19 sati započela prvu prijateljsku utakmicu uoči nastupa na europskom prvenstvu, koje 14. lipnja počinje u Njemačkoj. Protivnik u ovoj pripremnoj utakmici je reprezentacija Sjeverne Makedonije.

Hrvatska je pokazala svoju nadmoć već u prvom poluvremenu. U 10. minuti, Lovro Majer je izveo fantastičan slobodan udarac s 25 metara. Njegov udarac je iznenadio sve na terenu, uključujući i makedonskog vratara Dimitrievskog, te je lopta završila u mreži za vodstvo Hrvatske od 1:0. Gol pogledajte OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Majer je ponovno zablistao u 45. minuti. Bruno Petković je dao sjajnu loptu petom, a Majer ju je sigurno poslao u mrežu, povećavši vodstvo Hrvatske na 2:0. Gol pogledajte OVDJE.

 

Komentara 1

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
21:51 03.06.2024.

Dobar početak priprema. Sve pet, ali Petkovićevo dodavanje petu nije vidjelo. To je bilo klasično guranje unatrag kramponima i svaka čast na tomu. No, u zadnje vrijeme netko je dao mig da se Petkovića gura u visine. Ako je publika naivna, skauti nisu. Zato i je još uvijek u Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije