NA HRVATSKOM

VIDEO Pogledajte kako je Modrić žestoko psovao suca: 'Je*** te u usta!'

UEFA Super Cup - Real Madrid Training
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
1/4
25.09.2024.
u 07:25

Od 69. minute za Real je zaigrao kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. A zanimljiva situacija dogodila se u sudačkoj nadoknadi. Sudac mu je pokazao žuti karton, na što je Luka uzvratio psovkama

U sedmom kolu španjolske La Lige nogometaši madridskog Reala upisali su petu pobjedu, na svom su terenu s 3-2 bili bolji od Alavesa. Došao je time Real ponovno na bod zaostatka u odnosu na Barcelonu, ali katalonska momčad ima utakmicu manje.

Već u prvoj minuti Real je probio inače vrlo čvrstu obranu Alavesa. Puno toga je kreirao Vinicus Junior koji je asistirao Lucasu Vazquezu za 1-0. Odličnu su akciju u 40. minuti izveli Mbappe i Bellingham, a francuski nogometaš je lijepo pogodio za 2-0. Do tri gola prednosti Real je došao odmah na startu drugog dijela, strijelac je bio Rodrygo.

Kada se činilo da će Real mirno potvrditi tri boda Alaves je u završnici na brzinu postigao dva pogotka. Strijelci su bili Benavidez u 85. i Kike Garcia u 86. minuti. Sve do kraja Real se gotovo panično branio, ali je nekako sačuvao pobjedu i tri boda.

Od 69. minute za Real je zaigrao kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. A zanimljiva situacija dogodila se u sudačkoj nadoknadi. Sudac mu je pokazao žuti karton, na što je Luka rekao na hrvatskom jeziku:

- Je*em te u usta, da te je*em!

Snimku pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Aurel
Aurel
08:48 25.09.2024.

zašto me to nije iznenadilo? a nogometaši si inače baš jaaako fini svijet...

ŠU
Šugaman
08:18 25.09.2024.

Niste napisali najvažniju stvar - razlog zašto je dobio žuti karton

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije