POLJUD U TRANSU

VIDEO Pogledajte ludilo na Poljudu nakon sjajnog Kalinićevog gola Dinamu!

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
20.04.2022.
u 20:51

Psihološki aspekt svakako je sad na strani Splićana jer potvrdili su da ipak mogu igrati s Dinamom u susretu od najvećeg mogućeg značaja. Teško je sad takvu euforiju ugasiti.

Nikola Kalinić u 63. minuti zabio je za 1:0 Hajduka protiv Dinama u velikom derbiju, što je oko 35.000 navijača dovelo do stanja delirija.

Tresle su se tribine Poljuda, a spontano je počela pjesma. Jer, tim pogotkom nada u titulu na koju se čeka 17 godina potpuno se probudila. Sad je sve otvoreno, a još je pet kola do kraja utrke kakvoj u Prvoj HNL dugo nismo svjedočili.

20.04.2022., Stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 09. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Psihološki aspekt svakako je sad na strani Splićana jer potvrdili su da ipak mogu igrati s Dinamom u susretu od najvećeg mogućeg značaja. Teško je sad takvu euforiju ugasiti.

Naravno, ponešto će se pitati i Osijek Nenada Bjelice, koji ima 64 boda, na drugom je mjestu i do kraja prvenstva čeka ga dvoboj s Dinamom. Ali i Rijekom. Dakle, bit će jako zanimljivo!

No, ima vremena do konačnog raspleta, sad treba uživati u iskrenoj radosti navijača, kojoj možete svjedočiti u ovom videouratku:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gusjenica
gusjenica
20:57 20.04.2022.

Kakvu to igru igra Dinamo? Hajduk ne igra ništa i vodi i pobjeđuje. Za ovu utakmicu bi oni trebali klubu platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije