SCENE NA POLJUDU

VIDEO Pogledajte prekrasnu koreografiju Torcide za rođendan, poslali su i snažnu poruku

Split: Hajduk i Rudeš na Poljudu igraju 14. kolo Prve HNL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/2
04.11.2023.
u 20:30

Uz tu koreografiju su navijači zapjevali 'viju se naše zastave i naši šalovi, Torcida je uz tebe znaj, nikad nećeš ostat sam'

Nogometaši Hajduka osvojili su tri boda u 14. kolu HNL-a, na svom su Poljudu splitski nogometaši s 1-0 (0-0) pobijedili posljednjeplasirani Rudeš.

Posve neuvjerljivi Hajduk pobijedio je pogotkom kojeg je u 47. minuti postigao Aleksandar Trajkovski. Hajduk se time bodovno izjednačio na vrhu ljestvice s Rijekom, dok je Rudeš ostao posljednji te i dalje traži put do premijerne prvenstvene pobjede. Ima tek tri boda na kontu.

Iako je navijačka skupina Hajduka Torcida u nekoliko navrata zviždala svoje igrače, na samom početku susreta napravljena je jedna predivna scena.

Uvertira u tu utakmicu Hajduka i Rudeša je bila koreografija jedne od najpoznatijih hrvatskih navijačkih skupina povodom 73. rođendana.

Uz tu koreografiju su navijači zapjevali 'viju se naše zastave i naši šalovi, Torcida je uz tebe znaj, nikad nećeš ostat sam'.

Kako je izgledala koreografija Torcide na utakmici 14. kola HNL-a između Hajduka i Rudeša na Poljudu, pogledajte ispod teksta.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
12:01 05.11.2023.

Gledan upravo njemačku 2. ligu. Hamburger protiv Magdeburga pred 57.000 i Nirnberg protiv Šalkea pred 50.000 i Kajserslautern protiv nikad čuja pred 43.500 gledaoca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije