kako su doživjeli dramu

VIDEO Pogledajte reakcije srpskog i bosanskog komentatora na utakmici Hrvatske

KATAR 2022 - Hrvatska i Japan o pobjedniku odlučuju penalima
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/86
05.12.2022.
u 22:10

Srpski komentator nije bio previše oduševljen našom pobjedom

Hrvatska je proslavila pobjedu nad Japanom i probila se do četvrtfinala katarskog Mundijala gdje će se susresti s moćnim Brazilom. Carioce su isprašile Južnu Koreju s 4:1 i biti će prepreka vatrenima na putu do poluzavršnice SP-a, biti će to veliki okršaj koji je na rasporedu u petak od 16 sati. U javnost je izašao video koji je dočarao kako su srpski, bosanski i hrvatski komentator doživjeli dramu i slavlje naših nogometaša. 

Srpski komentator je po običaju bio suzdržan i nije se previše veselio našim golovima, dok je BiH komentator puno toplije dočekao naše zgoditke i obrane Dominika Livakovića. Marko Šapit je naravno pokazivao najviše emocija i bio je u potpunoj ekstazi što je više nego logično. 

Podsjetimo, Japan je poveo pogotkom Maede, ali je Ivan Perišić vratio stvari na početak. Poslije 120 minuta teše borbe nije bilo konačnog pobjednika, a Dominik Livaković je bio junak raspucavanja. Mario Pašalić postigao je pobjednički zgoditak koji je odveo Hrvate u četvrtzavršnicu. 

Zanimljivu kompilaciju pogledajte OVDJE

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 10

Avatar Tombstone
Tombstone
01:19 06.12.2022.

I Hrvatski komentator je u videu. To vam je "slucajno" promaklo?

DU
Deleted user
07:51 06.12.2022.

Pa ne može se očekivati, da se srbi raduju hrvatskoj pobjedi. Naime, postali smo vječiti rivali u svemu. Zahvaljujući vučiću, oni se u svemu pokušavaju ravnati prema nama, manje ili više uspješno. To je s jedne strane dobro, a s druge nije dobar način. Naime, rivalstvo ne smije biti protkano mržnjom, no natjecateljskim duhom.

CR
Croaton666
07:51 06.12.2022.

Da i....???? A zašto bi se taj srbin morao veseliti našim uspjesima. Da li se ja kao hrvat veselim srpskim ili bosanskim sporstskim uspjesima....NE...NIKAD. To su nama hrvatima najveći sportski rivali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije