DRAMA

VIDEO Evo zašto se ponovio penal Osijeka i poništio gol: Kriv je Bjeličin igrač

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek
Milan Sabic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.12.2021.
u 21:07

Hajduk i Osijek su u sjajnoj atmosferi rasprodanog Poljuda odigrali čvrstu i žustru utakmicu, nažalost bez golova

 

U derbiju 20. kola Prve HNL Hajduk i Osijek su pred 32.000 gledatelja na stadionu Poljud odigrali 0-0, čime je titula "jesenskog prvaka" pripala Dinamu koji je u prvom nedjeljnom susretu kao gost porazio Hrvatski dragovoljac sa 2-0.

Hajduk i Osijek su u sjajnoj atmosferi rasprodanog Poljuda odigrali čvrstu i žustru utakmicu, nažalost bez golova.

Najvažniji trenutak se dogodio u 11. minuti kada su gosti dobili kazneni udarac. Laszlo Kleinheisler se odličnom varkom u kaznenom prostoru oslobodio Marca Fossatija koji ga je srušio i bio je to je "klasičan jedanaesterac". Damjan Bohar je pucao i pogodio, no sudac Fran Jović je tražio ponavljanje udarca jer je Ramon Mierez ranije ušao u šesnaesterac.

Ponovo je pucao Bohar, no ovoga puta Lovre Kalinić je obranio izazvavši oduševljenje na punom Poljudu.

Ključne riječi

Komentara 18

PR
prahrvat
22:01 19.12.2021.

Nepotrebno ponavljanje penala. Pa šta što je taj utrčao, što se time promijenilo kad je lopta ušla u gol?

DC
DC
02:44 20.12.2021.

I Kalinic je istrcao prije udarca.

HR
hrvat123
23:13 19.12.2021.

o.k ajde da prihvatim da je to bilo po pravilu ali onda mi treba netko objasnit zasto to pravilo nije vrijedilo kod drugog izvodjenja penala a kod drugog su 2 hajdikovca utrcala prije vremena, ocito da za Hajduk vrijede opett neka druga mracna pravila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije