Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proživjeli na svoj način

VIDEO Poslušajte kako su komentatori iz regije pratili veliku pobjedu vatrenih protiv Kanade

KATAR 2022 - Kombinacijom Oršića i Majera Hrvatska za kraj utakmice s Kanadom stigla do konačnih 4:1
Igor Kralj/PIXSELL
29.11.2022.
u 12:29

Bosanski komentator je sa više elana popratio našu pobjedu, dok je srpski bio standardno rezerviran

Velika pobjeda Hrvatske protiv Kanade od 4:1 popraćena je na ovim prostorima ali i u cijelom svijetu, izabranici Zlatka Dalića napravili su veliki korak prema nokaut fazi. Junak utakmice Andrej Kramarić dao je dva pogotka, po jedan su dodali Marko Livaja i Lovro Majer, a izašao je video kako su komentatori ispratili prvu pobjedu vatrenih u Kataru. 

>> VIDEO: Hrvatski navijači posebna su atrakcija na Souq Waqif tržnici u Dohi

U videu možete čuti našeg Marka Šapita, slovenskog, bosanskog, makedonskog i srpskog komentatora, ali i novinare diljem Europe: Italije, Švicarske i Njemačke. 

Vatrene u zadnjem kolu čeka utakmica protiv Belgije, koja je na rasporedu  u četvrtak od 16 sati. Belgijski crveni vragovi nalaze se u vrlo lošoj situaciji nakon poraza od Maroka, a ni atmosfera nije dobra, mediji pišu da su se senatori reprezentacije potukli u svlačionici, a to svakako ide u prilog našim nogometašima. 

Hrvatskoj je dovoljan i bod za prolazak skupine, dok Belgiji treba jedino pobjeda. 

Standings provided by Sofascore
 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije