KAOS U SLOVENIJI

VIDEO Slovenac je spriječio potpunu katastrofu u Ljubljani. O njegovu potezu će se dugo pričati

Ljubljana: Armada bakljadom prekinula utakmicu, policija morala isprazniti tribinu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/16
30.08.2024.
u 08:07

Situacija je mogla potpuno eskalirati da su navijači Olimpije uletjeli u travnjak kada su nogometaši bili na putu prema svlačionici, ali sve je smirio 24-godišnji slovenski golman Matvež Vidovšek

Nogometaši Rijeke oprostili su se od daljnjeg nastupanja u eurokupovima ove sezone nakon što su u uzvratnoj utakmici posljednjeg pretkola Konferencijske lige izgubili na gostovanju kod Olimpije u Ljubljani s čak 0-5 (0-4). Kako je prva utakmica prije tjedan dana na Rujevici završila rezultatom 1-1, Olimpija je prošla dalje s ukupnih 6-1.

GALERIJA Neredi Armade u Ljubljani

Ljubljana: Armada bakljadom prekinula utakmicu, policija morala isprazniti tribinu
1/16

U 60. minuti navijači Rijeke smješteni na južnoj tribini stadiona Stožice izazvali su prekid. Prvo su bakljama zasuli kazneni prostor u kojem je bio vratar Olimpije Vidovšek, a zatim su počeli bacati baklje i na zapadnu tribinu gdje su bili smješteni pristalice domaćeg sastava. To je izazvalo reakciju glavnog suca utakmice, Švicarca Schnydera koji je naredio igračima oba sastava da napuste travnjak dok se ne steknu uvjeti za nastavak, a to se dogodilo nakon pola sata kada su pripadnici Armade udaljeni sa stadiona. 

VEZANI ČLANCI:

Situacija je mogla potpuno eskalirati da su navijači Olimpije uletjeli u travnjak kada su nogometaši bili na putu prem svlačionici, ali sve je smirio 24-godišnji slovenski golman Matvež Vidovšek. Vratar Olimpije zaustavio je navijače na ogradi i uspio ih smiriti kako se situacija ne bi dodatno pogoršala. Video možete pogledati OVDJE

Komentara 5

MA
marcellus
08:43 30.08.2024.

Hajduk i Torcida: "Nitko ne može gore od nas" Rijeka i Armada: "Dečki, pridržite nam pivu"

KU
kuki333
09:12 30.08.2024.

Armada,pa nisu vam slovenci krivi!Znate gdje je problem,zar ne?

MA
Makbe
10:30 30.08.2024.

Kako su mogli unijeti tolike baklje na stadion?Netko je želio tučnjavu? Zakazali su i slovenci. Paprene kazne i navijačima i klubovima mogle bi smiriti strasti i divljaštvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije