KRAJ VELIKE KARIJERE

VIDEO Slovenska legenda završila karijeru, Modrić ga oduševio poklonom i emotivnom porukom

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Luka Stanzl/PIXSELL
25.08.2024.
u 14:40

Debitantski nastup za slovensku reprezentaciju imao je 2006. godine, a bio je dio reprezentacije koja je 2017. prvi put otišla do europskog zlata

Završena je velika karijera slovenske košarkaške legende Gorana Dragića (38). Na oproštajnu revijalnu utakmicu došla su mu brojna poznata imena, a s obzirom da je navijač madridskog Reala, ništa nije moglo proći bez - Luke Modrića.

Luka mu je videom poslao poruku kojom je oduševio publiku, te mu poslao svoj dres s potpisom svih igrača. Luka će danas protiv Valladolida prvi put u sezoni zaigrati u prvoj postavi Reala.

Dragić je svoju bogatu karijeru počeo u Iliriji Ljubljani 2003., a kada je 2008. došao u Phoenix Sunse, više se iz NBA nije maknuo. Uz Phoenix igrao je i u Houstonu, Miamiju, Torontu, Brooklynu, Chicagu i Milwaukeeju. Daleko najveći period od 2015. do 2021. proveo je u Miamiju.

Debitantski nastup za slovensku reprezentaciju imao je 2006. godine, a bio je dio reprezentacije koja je 2017. prvi put otišla do europskog zlata. Na tom putu ostvarili su svih devet pobjeda, a jedne od žrtava su bile Francuska, Grčka, Latvija, Španjolska te u finalu Srbija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije