SRAMOTNO PONAŠANJE

VIDEO Slovenski mediji ogorčeni divljanjem Armade. Tvrde da su Hrvati bakljama gađali djecu

Ljubljana: Armada bakljadom prekinula utakmicu, policija morala isprazniti tribinu
Matija Habljak/PIXSELL
30.08.2024.
u 09:43

Slovenci su šokirani ponašanjem pripadnika Armade pa su se raspisali o tome.

U 60. minuti navijači Rijeke smješteni na južnoj tribini stadiona Stožice izazvali su prekid. Prvo su bakljama zasuli kazneni prostor u kojem je bio vratar Olimpije Vidovšek, a zatim su počeli bacati baklje i na zapadnu tribinu gdje su bili smještene pristalice domaćeg sastava. To je izazvalo reakciju glavnog suca utakmice, Švicarca Schnydera koji je naredio igračima oba sastava da napuste travnjak dok se ne steknu uvjeti za nastavak, a to se dogodilo nakon pola sata kada su pripadnici Armade udaljeni sa stadiona. Rijeku tako uz težak poraz kojim će završiti svoje sudjelovanje u eurokupovima ove sezone očekuje i visoka financijska kazna UEFA-e.

Slovenski mediji ogorčeni su ponašanjem pripadnika Armade pa su se raspisali o tome.

- Utakmicu su zasjenili gostujući navijači, skupina Armada, koja je svoju tugu izrazila gorućim suzama koje su letjele na teren, a onda i među civile, navijače slovenske momčadi. Slikovito, te baklje bile su jedine svijetle točke Rijeke sinoć. Navijači su skupili hrabrosti jedino da bace te baklje i potuku se s policijom. Gađali su njima i djecu. Navijači Olimpije nisu im odgovorili istom mjerom - javlja slovenski 24ur.

VEZANI ČLANCI:

- Igrači Rijeke na terenu nisu ponudili ništa, a njihovi su navijači prekinuli utakmicu nakon sat vremena. Bacali su baklje na teren i na ljude koji su došli gledati utakmicu - pišu Slovenske Novice.

- Skandal u Stožicama. Hrvatski navijači napravili su incident zbog kojeg je prekinuta utakmica. Bacali su baklje i ostalu pirotehniku. Policijski službenici ispraznili su tribinu u Stožicama od hrvatskih huligana - tvrdi portal Delo.

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
23:16 30.08.2024.

Ča dica u tu kasnu uru trože vani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije