slavlje u svlačionici

VIDEO Argentinci ludo slavili u svlačionici pa u kantu poletjeli dresovi, među njima i hrvatski

Foto: TikTok
1/64
14.12.2022.
u 10:21

U zaglušujućoj pjesmi pedeset tisuća grlatih, deliričnih argentinskih navijača na grandioznome Lusailu ipak se razaznala i glasna poruka naših pet tisuća hrvatskim herojima katarske pustinje:

Gotovo nepisano pravilo nakon svake utakmice jesu razmjene dresova među igračima. Isto se dogodilo i sinoć na Lusailu nakon što je Argentina u polufinalu nadigrala Hrvatsku s 3:0. No, Argentinci su nastavili sa slavljem u svlačionici, a Paulo Dybala na svom je TikToku podijelio snimku iz svlačionice na kojoj igrači pjevaju, luduju i vesele se, ali pritom bacaju jedan od hrvatskih dresova u kantu zajedno sa nekolicinom drugih majica.

@paulodybala VAMOS ARGENTINAAAAA 💙💙💙💙#fyp #argentina #worldcup ♬ sonido original - Paulo Dybala

Na kraju je netko od igrača ipak izvadio dres iz kante.

U zaglušujućoj pjesmi pedeset tisuća grlatih, deliričnih argentinskih navijača na grandioznome Lusailu ipak se razaznala i glasna poruka naših pet tisuća hrvatskim herojima katarske pustinje: 'Šampioni, šampioni!, odjekivalo je dok su Modrić i ostali naši igrači ponosni i uspravni zahvaljivali publici. Hrvatska je glatko poražena, ali nije ponižena, niti je ikoga razočarala.

13.12.2022., stadion Lusail, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, polufinale, Hrvatska - Argentina. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Doživjeli smo ovih 0:3 kao tek još jednu - istina tešku i gorku - etapu prema konačnom cilju: brončanoj medalji na Svjetskom prvenstvu. Hrvatska će 17. prosinca u 16 sati po hrvatskom vremenu na stadionu Khalifa igrati za treće mjesto na svijetu, a suparnik će joj biti poraženi iz polufinala Francuska – Maroko.

Koga biste željeli za protivnika u utakmici za treće mjesto?

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
10:51 14.12.2022.

i izvadili su majicu iz kante. tu ide prljavi veš. majica koju si od protivničkog igrača dobio, dobio si je jer si to ili tražio ili ste mijenjali, se ne baca, ne ide u smeće. šteta da novinari idu tako nisko.

GE
geler203
10:30 14.12.2022.

Što očekivati od Ptagonaca.

VA
Varosanin
10:33 14.12.2022.

A sto to ima veze? Taj dres sigurno nije original od Modrica ili Perisica nego onaj rutinski koji se kupi za 80 eura i nek slave svatko kako hoce. Jel je lijepo i pristojno? Naravno da nije ali ako si primitivac onda nema spasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije