Južnoazijsko prvenstvo

VIDEO Štimac zbog bizarnog poteza na utakmici Indije zaradio crveni karton

Screenshot
22.06.2023.
u 08:19

Indija je pobijedila Pakistan 4:0 i igrala bez izbornika od 45. minute

Hrvatski trener Igor Štimac napravio je bizaran potez na utakmici otvorenja Južnoazijskog prvenstva. Njegova Indija koja na ovogodišnjem natjecanju brani titulu osvojenu 2021. godine, igrala je protiv Pakistana i pobijedila 4:0. No, igra la je bez izbornika od 45. minute.

Reprezentacije su igrale po jakom pljusku, a u trenutku kada su Pakistanci trebali izvesti aut, bivši hrvatski izbornik izbio je loptu iz ruku pakistanskom reprezentativcu.

Sudac je to odmah kaznio izravnim crvenim kartonom. Štimac je očito smatrao da je lopta trebala biti za njegovu momčad, a na kraju je bio udaljen s klupe. 

 

 

Sljedeću utakmicu Indija će igrati protiv Nepala, a potom će grupu zaključiti okršajem s Kuvajtom.

>> Vijest koja je odjeknula: Mateo Kovačić je novi igrač Manchester Citya! Otkriveni detalji transfera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije