UOČI UTAKMICE

VIDEO Talijani uhitili 14 navijača Dinama, pronašli im noževe, palice i dimne bombe

Atmosfera na maksimirskom stadionu na utakmici 3. pretkola UEFA Lige prvaka GNK Dinamo - Ludogorec
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
14.09.2022.
u 14:55

Gazzetta dello Sport javlja da je talijanska policija uhitila 14 navijača Dinama. Prilikom pretraživanja kod njih su pronađene dimne bombe, teleskopske palice i nekoliko noževa.

Milan i Dinamo danas igraju drugu utakmicu skupine Lige prvaka, a u Milanu se očekuje 4000 hrvatskih navijača.

>> Naš reporter Edi Džindo snimio je 30-ak Boysa u centru Milana

Gazzetta dello Sport javlja da je talijanska policija uhitila 14 navijača Dinama. Prilikom pretraživanja kod njih su pronađene dimne bombe, teleskopske palice i nekoliko noževa.

Talijani su ovu utakmicu proglasili susretom visokog rizika i angažirali su puno policajaca i zaštitara kako bi sve prošlo u redu.

Navijači Milana koji su kupili kartu i pretplatnici dobili su klupski e-mail u kojem se navodi da će neki sektori na tribini biti zatvoreni kako bi se spriječilo da BBB-i eventualnim bacanjem predmeta nekoga pogode. 

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
15:24 14.09.2022.

Pa, s kojom namjerom, onda, ideš na utakmicu s tim silnim "rekvizitima"? I, to su navijači? Definitivno nam triba jedna Margaret Thatcher.

AK
akšud
16:32 14.09.2022.

Kad naše vlasti ne žele red i mir, na i oko utakmica, onda to moraju osigurati strane, kad naši klubovi gostuju vani!

SI
siny
16:54 14.09.2022.

Mozda ih bar talijani primjereno kazne kad ih nasi nece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije