ISTINSKA PODRŠKA

VIDEO Torcida stala uz Ukrajinu, pogledajte reakciju cijelog Poljuda!

Torcidin transparent podrške Ukrajini
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
02.03.2022.
u 18:22

Ostatak stadiona popratio je to pljeskom i jasno dao do znanja na čijoj su strani u sumanutom sukobu Ukrajine i Rusije, potenciranom od strane Rusa.

Hajduk i Gorica na travnjaku su vodili bitku za finale hrvatskog Kupa, a na tribinama Poljuda odvijala se prava fešta, koja je u jednom trenutku postala ozbiljna zbog poruke Torcide narodu Ukrajine.

- Torcida uz ukrajinski narod - pisalo je na transparentu koji se jasno raširio na tribinama.

Ostatak stadiona popratio je to pljeskom i jasno dao do znanja na čijoj su strani u sumanutom sukobu Ukrajine i Rusije, potenciranom od strane Rusa.

Foto: Juraj Filipović

Da sve ostane u pozitivnom tonu, pobrinuli su se igrači Hajduka jer zabili su preko Melnjaka Gorici za 1:0 baš na samom kraju poluvremena - u 39. minuti.

Dakle, u drugom dijelu bit će samo vatrenije!

>>> Pogledajte kako je to izgledalo na Poljudu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije